Svrbenie a pálenie zospodu

janusik45
5. dec 2021

Ahojte baby

Chcela by som sa vás spýtať na radu ohľadom svrbenia už som si všimla že to ti celkom za posledné obdobie pridáva dosť báb... Mám svrbenie pálenie zo spodu a na klitoris som celkom necitliva...nedávno som douzivala na.zapal močových ciest SUPRAX potom som mala ísť dať moc len som ostala pozitívna na covid... Takže som ostala doma v stredu mam ísť ku gynde len som sa chcela spýtať že či niektorá z vás nemá s tým skúsenosti po prípade čo pomohlo či to môže stále pretrvávať pretože predtým ma to stipalo vo vnútri ..teraz som to už preliečila a štipe to akoby na vrchu .
Ďakujem za akekolvek rady , 🙂 ma to aj partner tiež ho to svrbi a páli

hruska91
5. dec 2021

Ahoj neviem či to je relevantne, ja som mala svrbenie pár krát stále počas tehotenstva a stále to bola mykózy- gynekológ mi nato dal krém alebo tablety a po pár dňoch to bolo fuč, no manžel nikdy nemal problém. Neviem či sa mykóza takto prenasa

lucia851
5. dec 2021

@janusik45 ja mam už týždeň svrbenie, aj pálenie a aj silné bolesti v podbrušku a krížov. Gynekológ mi dal len neaky prokanazol a clotrimazol tablety ale vôbec mi to nepomohlo. Zajtra mu budem volať. Lebo už som na nervy

janusik45
autor
5. dec 2021

@lucia851 nám to začalo s chlapom tak cca týždeň dozadu a tiež je to nepríjemné .. nám NATO z časti pomáha pravidelne natieranie canestenu masti ale tiež to nelieči tak som zvedavá čo povie gynda v stredu

janusik45
autor
5. dec 2021

@janusik45 inak ma napadlo či to nemôže byť aj zo sprchoveho parfumovaného gélu ... ja som vždy používala na intímnu hygienu a teraz som pozabudla pár krát som s umyla či to nemohlo byť z toho