Svrbenie a pálenie v pošve počas ovulácie

nikoleta100
7. dec 2019

Ahojte , vie mi niektora povedat co to je ? je to ekzem , mykoza ? Stale ked mam ovulku , pysky su take napuchnute scervenale a svrbi to ... mala som aj medzi pyskami hore jak je ohanbie kde sa rozdeluju pysky , taku ranku , furt ta koza zasychala , az praskala - taka jazva , no vraj na gynde bolo povedane ze je to ekzem , nuz nic mi na to nedali , ze to musi riesit kozna , ale v lekarni som si kupila na ekzem mast fungicidin , trosku zabralo , ale , aj tak ... svrbi , neviem ako to vyliecit ... je jedine dieta a liecit to vznutra ...
Dakujem

nelca0510
7. dec 2019

@nikoleta100 smer kozna,ked to povedal gynekolog

elh2oo
26. apr 2020

Ahoj prosím tá ja mám presne taký problém ako opisuješ, už od jesene má to trápi. Snažím sa pomôcť si ako viem a keď už aj verím tomu že som ok. Tak príde za ovulácia a je to presne tak ako opisujes. Máš to už vyriešené ? Help

nikoleta100
autor
26. apr 2020

@elh2oo Ahoj , bohuziel velmi nie , nikto mi nepomohol , na gynde som to vravela , tak vraj canesten , ale trebalo by dietovat - bez cukru asi 2-3 mesiace , okrem toho s niecim potierat , vraj kokosovy olej je dobry.Ja si teraz davam laktobacilovy gel- teda taku intimnu hygienu ... treba skusat , snad nieco pomoze,ale vraj je to vsetko o imunite :-/ takze aj zvnutra liecit ... dobru noc

andreakm
14. apr 2021

@nikoleta100 pokiaľ viem fungicidin je na plesne nie na ekzém

nikoleta100
autor
15. apr 2021

@andreakm ano na plesne nie