Ahojte , vie mi niektora povedat co to je ? je to ekzem , mykoza ? Stale ked mam ovulku , pysky su take napuchnute scervenale a svrbi to ... mala som aj medzi pyskami hore jak je ohanbie kde sa rozdeluju pysky , taku ranku , furt ta koza zasychala , az praskala - taka jazva , no vraj na gynde bolo povedane ze je to ekzem , nuz nic mi na to nedali , ze to musi riesit kozna , ale v lekarni som si kupila na ekzem mast fungicidin , trosku zabralo , ale , aj tak ... svrbi , neviem ako to vyliecit ... je jedine dieta a liecit to vznutra ...
Dakujem
Ahoj prosím tá ja mám presne taký problém ako opisuješ, už od jesene má to trápi. Snažím sa pomôcť si ako viem a keď už aj verím tomu že som ok. Tak príde za ovulácia a je to presne tak ako opisujes. Máš to už vyriešené ? Help
@elh2oo Ahoj , bohuziel velmi nie , nikto mi nepomohol , na gynde som to vravela , tak vraj canesten , ale trebalo by dietovat - bez cukru asi 2-3 mesiace , okrem toho s niecim potierat , vraj kokosovy olej je dobry.Ja si teraz davam laktobacilovy gel- teda taku intimnu hygienu ... treba skusat , snad nieco pomoze,ale vraj je to vsetko o imunite :-/ takze aj zvnutra liecit ... dobru noc
@nikoleta100 pokiaľ viem fungicidin je na plesne nie na ekzém
@andreakm ano na plesne nie
@nikoleta100 smer kozna,ked to povedal gynekolog