Svrbenie a pálenie intímnych častí

simcucik
6. mar 2021

Čaute :( už cca 2-3 dni trpím zrejme mykózou. Svrbenie,pálenie je to fakt otravné. Včera večer a dnes ráno a znova idem večer spravila som si rumancekový čaj a tak si do toho sadnem. Večer som vstala na svrbenie a nevedela som zaspať. Pijem urologický čaj od dnes a dala som si cesnak. Skúšala som framikoin nepomohol veľmi. Môžte mi poradiť čo na to? Nechcem ist v tejto situácii ku gynekologicke. Ďakujem

petamich
6. mar 2021

canesten/canesten combi, mne zabera najlepsie

simcucik
autor
6. mar 2021

@petamich ďakujem vyskúšam dúfam že zábere a že sa konečne vyspim

petulka2021
6. mar 2021

Canesten krém alebo niečo na výplach , mne dosť pomohol wobenzym tabletky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibajaanikiny
6. mar 2021

@simcucik moja gynda stale tvrdi,ze canesten nie je na vsetko. Ani na vsetky druhy kvasiniek,mykoz...skus lactofeel. A pit caj “mysi chvost”. Proti mykozam pomahaju aj kvapky gynex a spravne uzivanie oreganoveho oleja (vygooglit-na prevenciu po liecbe)...

renata1405
7. mar 2021

Fungicidin mast

cacianka
7. mar 2021

pozor - harnanček môže spôsobiť alergie

simcucik
autor
7. mar 2021

@cacianka mne zatiaľ jemne pomáha, svrbenie ustupuje

petulka2021
8. mar 2021

@simcucik aj beliema krém je celkom fajn
je toho strašne veľa v lekárni na volnopredaj, musíš odskúšať 😁

desore
8. mar 2021

Jenamazol krem, bez predpisu. Je s aplikatormi. Pouziva sa zvnutra aj zvonka. Moze aj partner, ak nejakeho mas.

tncka
8. mar 2021

@simcucik ja si davam Klotrimazol 100 par dni,je na 6dni ale mne stacia 3 a je dobre. Su to tabl.na vkladanie s aplikatorom,cena okolo 6e. Predtym som pouzivala aj Canesten kombi a aj ten bol super. Rosalgin a podobne mi nepomahal vobec.