Svrbenie a pálenie

20. dec 2021

Ahojte, idem si k Vam po radu. Už dlhšie mám problém s pálenim a svrbenim pošvy po sexe a aj niekdy keď sa len po vycikani utriem. Už som z toho zufala, mala som canesten jednodnovy vklad, canesten tyzdove vklady, moja dr mi napísala polygyanax ktorý som brala 12 dní chvíľku bol pokoj a zas mi to začalo, po sexe. Už aj muž na to nadáva že mi vkuse niečo je a že to nie je možné aby ma čosi furt bolelo, potom poriadne ani sex nechcem, keď viem že môže po ňom nasledovať. Nikdy v živote som takéto problémy nemala, som dva a pol roka po pôrode a posledný rok mám vkuse niečo, ale toto mi tak najdlhšie pretrváva s prestávkami 😒

irusa
20. dec 2021

a lieči sa aj tvoj muž, či si to pekne podávate....

simsalabim
20. dec 2021

Vyter co ukazal?

autor
20. dec 2021

@simsalabim Bola som aj na vyšetrení, na reprodukcnej klinike po potrate kde mi robil rozšírené vyšetrenia a na nič podstatné neprišli. Bolo to síce pred 2 mesiacmi, ale už aj vtedy som mala taketo problémy, mala som potom aj antibiotiká, tak neviem že či tie mi to nejako znovu nespustili, následne mi na to dala dr ten polygyanax

simsalabim
20. dec 2021

Ak je vyter ok, treba vylucit alergiu na spermie. A mozno by som skusila nieco na zvhlcenie - Hydrofemin skebo Vagisan, diskomfort casto sposobuje nedostatocne zvhlcenie posvy vseobecne, nie iba pri styku.

autor
20. dec 2021

@irusa mali sme pred pár týždňami obaja antibiotiká

irusa
20. dec 2021

tak to je fakt zvláštne....

irusa
20. dec 2021

prípadne nezmenila si prášok na pranie ????

autor
20. dec 2021

@simsalabim ďakujem za radu vyskúšam niečo z toho, je to volno predajné? zistili že mám alergiu na spermie ale že veľmi slabucku, nejak tomu neprikladali vahu keďže ani s otehotnenim som nemala problém

autor
20. dec 2021

@irusa práveže nie, ale skúsim si asi prať spodné prádlo zvlášť, bez aviaže či to nepomôže

irusa
20. dec 2021

a hlavne ciste bavlnené , prípadne prežehliť ešte so žehličkou... ( napadli ma ešte parfumované intímky )

simsalabim
20. dec 2021

Zvlastne. Skusila by som si vyziadat antihistaminka. Aj slaba alergia moze robit problemy. A ano Vagisan a pod su volno predajne.

autor
20. dec 2021

@irusa mám susicku, to vraj to pradlo tak sterilizuje, akoby bolo vyzehlene a intimky používam len bylinkove alebo čisté bez parfumu

autor
20. dec 2021

@simsalabim volala som akurát s mojou dr a dala mi ďalšie vklady, tak snáď už to prejde. Mala by som aj dostať menstruaciu zajtra, tak sa mi to zas predlzi 😒