Svrbenie a divný pocit

16. okt 2024

Baby prosím poradte lebo som zúfalá a už nevladzem. Tento rok mám už 6x zápal tam dole. Môj gyn. mi pri poslednej návšteve povedal, že to mám tak často, že keď nabuduce budem mat zápal že už mám len zavolať a predpisu mi lieky online🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ miesto toho aby zistil príčinu tak taký postoj🤷‍♀️ zvažujem zmenu gynekológa lebo tento je žiaľ veľká katastrofa. Všetko zľahčuje. A pointa. Máte skúsenosti z čoho tie zápaly môžem mat? 😭 je to už na psychiku náročne len toto riešiť. Bavlnené oblecenie nosím, sladkosti moc nejem, brusnicove vitamíny + čaje beriem pravidelne.

lenka098123
16. okt 2024

Moja skúsenosť: Ak máš bakteriálnu infekciu, na to mi dobre zabral voľnopredajný Lactofeel a veľa veľa čistej vody/raz za deň čistú brusnicovú šťavu z dm. Ak máš mykózu, na to zaberá bio kokosový olej natierať denne zospodu (to mi odporučila doktorka).

lenka098123
16. okt 2024

Inak, nemôžeš to chytať od partnera? Muži bývajú bezpriznakoví…ešte poradím probiotiká, tie ktoré obsahujú Lactobacillus rhamnosus

simsalabim
16. okt 2024

Co sposobuje ten zapal? Kvasinky? Bakterie? Treba trvat na dokladom vysetreni, na imunologickom vysetreni a pod.

januska12323
16. okt 2024

Treba preliečiť aj partnera.

sense
16. okt 2024

A zápal máš z čoho baktérií, alebo mykóza. Bol prelieceny aj partner. Robil ti aj nejaké stery, odbery

dlucy
16. okt 2024

Mala som to hrozne davno raz mykozu potom mocaky stale dookola. Pomohli mi tieto probio Candistop asi 3 mesiace kazdy den brat. Drzim palce

hildicapupu
16. okt 2024

podla mna to mozes stale na novo od partnera chytat. posli aj jeho aby sa dal preliecit niecim.

autor
16. okt 2024

Dakujem za rady. Manžel bol na vyšetrenie + u Urologa, všetko je v poriadku. Inú nemá. Vyskúšam ešte čo si mi poradili vy.

simsalabim
16. okt 2024

A co ti sposobuje ten zapal? Mykoza? Crevne bakterie? Daco ine? toto je dolezite vediet a podla toho sa voli postup.

sandra49
16. okt 2024

V čom peries? Avivaz ci parfum do prania nepouzivaj, vyčistí pracku a kúp si netoxicky prasok. A v tom per všetko, lebo nestačí len nohavičky.. plus baby ti hore dobre píšu aby si trvala na presnejsej diagnostike u lekára.

wikiwiki
16. okt 2024

Neviem síce odkiaľ si, ale odporúčam fakt zmeniť gynekológa. Ja osobne som prešla k Millymu v BA a môžem povedať, že konečne k niekomu, kto ma dal dokopy 🙏 Mala som pretrvávajúce problémy, ktoré ma tak trápili, že už som bola popravde zúfalá.

ronie338
16. okt 2024

@wikiwiki on je super chodila som k nemu keď som bývala v ba. Veľmi milý a všetko mi vždy krásne ukázal a vysvetlil. A keď som bola v ba pol roka pracovné a som potrebovala vyšetriť nemali problém.

wikiwiki
16. okt 2024

@ronie338 Áno, mne sa aj sestričky veľmi páčia, proste cítim sa tam dobre. 🙂

danielahamar
16. okt 2024

Ovocie a čaje vyradit

vlasta1818
16. okt 2024

Odporucam zmenu gynekologa. To co je za pristup toto? To sa mi zatial teda u pana doktora Pavlitu nestalo a verim, ze ani nestane. Chodim k nemu uz dlhsi cas a teda priebeh vysetrenia a celkova starostlivost a pristup na jednotku.