Svrbenie a diskomfort

anickaa1983
14. júl 2017

Ahojte, pisem sem lebo uz rok si neviem rady s tymto problemom. Presne rok dozadu som dostala mykozu, uplne prvy krat, cely moj zivot som nemala ziadne gynekologicke problemy. Preliecila som sa canestenom combi a pomohlo to avsak odvtedy pocitujem neustaly diskomfort tam dole. Neustale ma to tam svrbi, najhorsie je to tyzden pred menstruaciou avsak tieto problemy pocitujem v podstate stale, iba v mensej miere. Samozrejme som bola u doktora a vsetky vysledky negativne. Po pol roku brania vsetkych moznych cipkov, probiotik, masticiek sa to nezlepsilo mi doktor spravil specialne kultivacie a zistil ureaplazmy. Obaja sme sa uspesne preliecili, moj problem to vsak neporiesilo, na to som pred mesiacom zmenila doktora, ktory mi spravil vsetky testy, kvasinky negativne, urea negativna aj vsetko ostatne negativne, avsak zhorsena cytologia, tak idem na bud mesiac na dalsie testy. Myslim, ze to suvisi s tymi neustalymi zapalmi. Mate niekto podobny problem? Uz som z toho zufala. Podotykam, ze to nie je mykoza. Svrbenie pocitujem najma pri chodzi, ked sedim je to omnoho lepsie. Stravujem sa zdravo, snazim sa sportovat, uzivala som aj wobenzyn aj probiotika, kokosovy olej, kupele v bylinkach rosalgin vyplach (ten pomohol na par hodin), macmiror na vkladanie a vsetko mozne ostatne, uz ozaj neviem co robit...este som zabudla, uz viac ako dva roky sa pokusam otehotniet, bezuspesne, bola som min rok na dvoch iseminaciach a odvtedy sa vlastne zacali moje problemy. Ak ma niekto podobny problem a vie co s tym sem s tym🙂

majloo
16. júl 2017

Mala som jednu dobu dlhsiu tiez svrbenie, ale taky pocit, ze ked sa neposkriabem, tak umrem, blbe na verejnosti. Nic mi nenasli, ziadny vytok nic, len dyskomfort a svrbenie. Pomohol iny intimgel....odvtedy mam Laktacid comfort a na nohavicky nepouzivam avivaz, mam aj pocit, ci to nebolo nieco s hormonmi, bo celkovo som mala pocit akejsi suchsej sliznice.

anickaa1983
autor
12. aug 2017

No tiez ma napadlo, ci to nemozu byt hormony. Na druhu stranu, teraz som mala tri tyzdne pokoj a vcera som zasa zacala pocitovat svrbenie. Este ma napadlo, ci to nemoze byt oblecenim. Totizto ja nosim iba saty a sukne, ziadne nohavice, ale vcera som v praci musela ist do terenu a tam som teda musela mat dlhe nohavice, rifle v mojom pripade a odvtedy ma to svrbi zasa. Tie rifle som mala max.pol hodinu, ale bolo strasne horko, tak neviem, ci to mohlo sposobit to, aj ked pol hodina sa mi zda strasne kratky interval na to, aby mi to sposobilo taketo problemy. To svrbenie pocitujem hlavne pri chodzi.

mircalla
12. aug 2017

@anickaa1983 oblecenim to nie je. neberies ziadne lieky? toto by aj ako vedlajsi ucinok hormonalnych liekov. Robili ti ster aj na toto?

Gardnerella vaginalis

neni to nic vazne, ale suchy pocit v poste + svrbenie, pri mykoze je taky hnusny biely vytok

anickaa1983
autor
12. aug 2017

@mircalla nie, ziadne lieky neberiem a nemam ani ziadny vytok. Niekedy ma to svrbi zvonku, inokedy zvnutra, neviem uz... O dva tyzdne budem mat vysledky na hpv virus kvoli tej zhorsenej cytologii. Zacala som teraz brat betaglukan v najvyssej moznej davke kvoli imunite, nic viac asi ani urobit nemozem. Podotykam, ze cely zivot som ziadne taketo problemy nemala, vsetko to zacalo po tom co som zacala behat po doktoroch kvoli tomu, ze sa nam nedari.

mircalla
12. aug 2017

@anickaa1983 tak uz neviem, neskusila si brat probioka? v mnohych pripadoch to ide z creva, taka bio gaia 5 kvapiek denne

anickaa1983
autor
12. aug 2017

@mircalla skusala bez vysledku. Bojujem dalej, ale mam podozrenie, ze to je tym tesnym oblecenim.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anickaa1983
autor
22. júl 2019

@anetkaadamko vies co preslo to uplne, neviem z coho to vlastne bolo