Suchý penis počas sexu

4. máj 2022

Priateľ sa často sťažuje na suchý penis počas sexu. Ja som dosť vlhká s tým problém nie je ale on nevylučuje tekutinu z ktorého by bol vlhší.
Chcem sa spýtať, tá tekutina je predejakulačná tekutina? Tým pádom je bezpečný prerušovaný styk ak nič takéto nevylučuje - je suchý?

anjelicek26
4. máj 2022

Nema skratenu uzdicku na penise, prirastenu ci zuzenu predkozku? Skor tymto smerom by som hladala problem a nie, ze "suchy"... ak je zena vlhka neni o com, pripadne pridat lubrikant...

hipuska
4. máj 2022

Neznamená, že keď on nič necíti, že tam nič nie je. Stačí jedna mala mrska a je to tam....prerušovaný styk nikdy nie je bezpečný. A keď s niekým spis, vždy treba rátať, že mozno..keďže môže zlyhať každá ochrana

zlatica99
4. máj 2022

@hipuska asi tak nejak. Ako na toto by som sa vôbec nespoliehala, lebo potom sa veľmi ľahko môže stať

autor
4. máj 2022

Takže predejakulačná tekutina môže byť i v prípade, že sa cíti suchý? Pýtam sa z dôvodu keďže u predchádzajúceho partnera bolo to cítiť i keď sa ešte nespravil (že niečo z neho ide) ale terajší je fakt suchý.

pininka1
4. máj 2022

Moj muz tu preejaukacnu tekutinu nikdy nema a nema ziaden pocit suchosti, resp ze by ho to bolelo, hladala by som problem inde.

sona96
4. máj 2022

Ja nechápem, ako sa môže cítiť suchý, keď je v tebe a ty si vlhká?

ckocka
4. máj 2022

@sona96 ja už asi nechápem nič

dskjhfdlkdjhl
4. máj 2022

@sona96 asi ma nejaku specialnu povrchovu upravu😝