Ahojte.mam 13 rokov a Moze mi niekto pomoc?Mam taky problem ze mala som rok biely vytok a cca pred dvoma tydnami mam hnedy vytok, ziadne bolesti brucha ani podbrusku nemam . Budem mat onedlho menstruaciu? alebo je to nejaky zdravotny problem ?prosim poradte mi :(
Zlaticko nemusis stresovat, je to zacinajuca menstruacia. Znac si do appky alebo kalendara kedy ti zacala a kedy skoncila, budes mat aspon prehlad. Ono to potrva kym sa to upravi
@lenka1575 Ano to moze byt spinenie, takze bud zaciatok menstruacie alebo budes mat iba takuto slabucku menstruaciu. Ale vobec sa nestresuj, si este mladucka, to sa este len rozbieha a postupne upravuje. Ale daj pozor na ten vytok, moze to byt slaby zapal, ja som to tiez mala z kupania v kalnej vode, tak radsej povedz mamine, mozno bude treba zbehnut k doktorke, nech ti predpise cipky. U mna to v 13 rokoch presne tak bolo.
Ahojte babi mam taky akokeby gelovy výtok z rozkroku ešte som nemala menštruáciu teda som ju ešte nedostala a neviem co to znamená prosím poraďte
@januelik prosim ťa mám 12 rokov a už asi 10 dní ma bolí pod brušok ale jem zdravo a som zdravá a mám biely výtok asi 1 rok môžem dostať prvú menštruaciu
Ahoj no hnedý výtok znamená menštruaciu