Sú to príznaky tabletky "po"?

modroocka10
21. jan 2015

Prosím Vás potrebujem poradiť. S partnerom som mala chraneny pohlavny styk 29.12. A Dostala som MS asi 30.12. a skocili mi hned 1.1. Potom som s nim mala zase 7.1.pohlavny styk no musela som si dat tabletku "po"..lenze MS som dostala hned po dvoch tyzdnoch 13.1.a skoncili 17.1. Nechapem tomu..nikdy sa mi to nestalo. Vzdy som mala sice nepravidelnu MS ale trvala minimalne 5 dni a raz za mesiac.. Môže to byť jeden z príznakov tabletky "po"? Pretože som ju mala prvý krát a nemam s tym ziadne skusenosti..dakujem vopred za odpovede.

paradis27
21. jan 2015

ahoj. samozrejme je to tou tabletkou..hormony sa ti trochu poburili..neboj bude to dobre mesiac ci dva ti bude MS skakat co sa tyka dni ale potom bede zas ok...nemusis sa bat...
predsa je to narusenie tou tabletkou do hormonalneho systemu..preto taka reakcia, nemusis sa bat

jajka71
21. jan 2015

tabletka "po" je povazovana za krajne riesenie, preto nie je odporucane odbornikmi pouzivat ju pravidelne alebo opakovane,
ale jednym z moznych dosledkov je rozhadzany menstruacny cyklus, lebo je to zasah do hormonalneho cyklu zeny,
skus pouvazovat o inych moznostiach ako sa branit pocatiu pokial neplanujes v najblizsom obdobi otehotniet,
pripadne navstiv gynekologa, ktory ti urobi krvne testy a najdete alternativu, ktora ti bude vyhovovat