Sú to hemoroidy?

27. mar 2023

Ahojte... Teraz som bola na wc, mala som normalnu stolicu a pri utierani som si akoby papierom poskriabala okolie An.. otvoru a zacala mi odtial tiect krv, dost krvi...asi 5minut som ju utierala... Pozrela som to zrkadielkom a tieklo to z takej jemne bordovej akoby minigulicky ri konecniku.. moze to byt hemoroid? Prestane to samo krvacat alebo ako to riesit? Nechcem s tym ist k dr... Dakujem

kari55
27. mar 2023

Tiež by má to zaujimalo. Mám podobný problém

dominika1922
27. mar 2023

Áno to by mal byť hemoroid. Aj na googli sú foto ako to vyzerá. No vonkajší mi nikdy nepraskol tak neviem poradiť

pppeeetttaaa
27. mar 2023

Kup si hemostop gel a poriadne natieraj, aj zvnutra trosku... Stipe to ale vsetko stiahne.. Ja kombinujem aj s avenoc kremom aj cipkami.. Tie len na noc. Idealne po kazdej stolici ak sa da sa umy a natri. Mal by sa stiahnut dnu. Ale potom este par dni aj tak natoeraj nech nevyleze. A treba aj upravit stravu a veela pit.

autor
27. mar 2023

@pppeeetttaaa dakujem lebo som z toho na nervy strasne som sa zlakla :(( a prejde to.uz na stalo alebo ako s tym do buducna?

autor
27. mar 2023

@pppeeetttaaa myslite ze moze byt aj procto glyvenol?

maryetta
27. mar 2023

Mala som to pri druhom tehotenstve. Ale nekrvacali nikdy. No poznam pripady kedy aj hej.
Kazdopadne pri porode sa to zhorislo. Davala som faktu mast a aj cosi este. A pekne sa to za cca 2-3tyzdne stiahlo.
Potom som mala dalsie tehotenstvo. Porod a vobec nic sa neukazalo.

pppeeetttaaa
27. mar 2023

Malo by, ale pri tvrdej stolici moze vyliezt zasa.. On nezmyzne, len zaleze naspat do creva. A ak nie, treba ist lekarovi. Mne vylueyol po porode a bol ako trosku mensia pinpongova lopticka.. Strasne bolel, ale nekrvacal a stiahol sa.. Obsa vylezie, mensi uznastastie ale vzdy sa stiahne.. Raz mitakto krvacal, bola som aj na kolonoskopii.. Ono pokial sa stiahne a nerobi problemy netreba to riesit nejak, ale ak bude robit problem trebasa dat vysetrit a riesit to.

pppeeetttaaa
27. mar 2023

Procto gly.. Nepoznam, ale je veela produktov.. Hemostop a avenoc mam odskusane a mne pomahaju ked je zle.. Dubovu koru na sedavy kupel velmi neodporucam pre zeny, lebo velmi vysusuje a nerobi to dobre z gyn. Hladiska. Ale treba odskusat, pomaha.. Ale za mna chlapom ano, zenam nie.

andreatytler
28. mar 2023

Ak to neboli ako cert, tak to hemoroid pravdepodobne nie je. Ide o to ze zila v konecniku sa ti podrazdi, opuchne a konecnik ju pricvikne von - preto sa to vola vonkajsi hemoroid. Boli to priserne. A vonkajsie hemoroidy vacsinou nekrvacaju.
Ja by som radsej zasla k doktorovi, hlavne ak tam mas otvorenu ranu.

pertulik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pppeeetttaaa
28. mar 2023

@andreatytler nesuhlasim, nemusi boliet, mna bolel len raz po porode, odvtedy uz zaliezol aj vyliezol niekolkokrat, aj krvacal a ani raz nebolel.. keby nekrvaca neviem ze ho mam.. a bola som u lekara aj na kolonoskopii a mam to potvrdene ako hemoroidy.. kazdopadne by som ale tiez odporucila lekara.. a bude istota. A autorka sa nemusi bat ze skonci na kolonoskopii, ja som mala aj ine problemy, preto som na to vysetrenie isla. Urcite to netreba zanedbat ale ani hned robit paniku, aj ked ja som robila 🙈

denisaaairdacova
30. dec 2023

Dobrý chcem sa spýtať mám v stolici hlien Taký žltohnedy čo to môže byť ?