Ahojte dievčatá,
Žiaľ zistili streptokoka v pošve,už tri tyzdne si dávam tea tree gél 3% dovnútra v takých túžbach určených do posvy- to mi poradil gynekológ.
No žiaľ neprechádza mi to… vedeli by ste mi prosím niektorá pomôcť? Ktorá si týmto prešla a čo zabralo?
Nerada by som ďalšie antb.. vďaka
@luciaaa123456 mne zabral macmiror 🤷 Preventívne si dávam probiotiká - gynophillus.
@luciaaa123456 mne sa to stale vracia, ja som to uz vzdala a naucila sa s tym zit...on vraj nevadi. No len...keby to nestipalo, nepalilo a nebolo inak neprijemne. Moja kozna doktorka sa rozculovala, ze ona tam vidi zapal, ale hlavne, ze chlapom doktorom "to nevadi". Strasne ju to zralo, no predpisala mi antibioticku mast, ale ono to treba liecit zvnutra, lokalne.
Alebo...pred porodmi mi dali infuzie s ATB a pol roka potom som mala pokoj a konecne som zazila, co je normalny pocit aj pri sexe, ze to nestipe, ani ziadny diskomfort. Po pol roku som to mala spat. Raz horsie, raz lepsie, podla stavu imunity a tak.
Baby ,Dakujem za odpoved.
Žiaľ mne problémy robí- mám výtok a svrbenie/bolest ako keby zvonku z času na čas ,aj teraz napríklad…
Nasla som tu články ohľadne toho a písali ženy že vyplachy lapacho a vyplachy s oreganovym olejom a dieta…tak skúsim a uvidím lebo ma to veľmi trápi ,už som kúpila 4 balenia toho tea tree a aj probiotiká a tie ma svrbili len..takze tak…uvidím ci zaberie ta alternatívna liečba a ak nie tak neveim
@luciaaa123456 Keď nemáš problémy -výtoky,svrbenie...tak sa to ani nezvykne liečiť. Jedine tesne pred pôrodom podávajú ATB. Mne tak dávali pred pôrodom.
Streptokoka budeš mať možno celý život. Niektorí lekári riešia. Ale väčšinou sa to furt vráti.