Ahojte. V noci som si menila tampón a neni som si istá či som si dala nový. Stalo sa to niekomu? Čo ste potom robili? Nechcem robiť zbytočne paniku, lebo som si neni istá.
@sajinkaa ahoj, mne sa stalo, ze som si ho zabudla vytiahnut a prisla som na to vecer v sprche (cupni si do sprchy a skus trosku zatlacit ako keby si isla cikat, daj si jeden prst do vnutra a mozno ho nahmatas).
Však čupni a skús ,či je dnu. Ak nemáš vagínu veľkosti Demänovskej jaskyne,tak sa nemal kde stratiť.
Fuuu, ja si toto fakt neviem predstavit, vzdy viem, ze ho tam mam, vzdy ho citim, aj po 4 detoch...😳. Ked je napity, tak aj sam niekedy vylieza a snurka predsa trci, ci nie? 🤔
@sajinkaa ak si si nie istá chod na gyn pohotovosť. Bežne chodia ženy s takýmito problémami
@domka222 🤣🤣🤣🤣
Neviem či to nie je zas vymyslená téma,predsa žiadna žena nemôže byť taká blbka,aby si ho nevedela vytiahnuť sama
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak toto je super téma na ráno. A potom sa niektoré urážajú, že si z nich muži a všetci robia srandu
Bože, zase tie stratené tampóny...
@sidonika keby si čítala s porozumením tak by si zistila že som si nebola istá či som si ho vybrala kedze som bola rozospatá a pýtala som sa na to či sa to niekomu už stalo a bola noc nechcela som robiť paniku. Len mi to vŕtalo hlavou kedze som čítala o viacerých takychto prípadoch. Je fajn občas keď žena žene poradí a áno stavajú sa aj taketo bizarnosti :D
@sidonika by si sa čudovala koľko žien chodí s takýmto problémom na pohotovosť.
@terezia323 ja by im tu prehliadku dala zaplatiť. Fakt naozaj. Ako môže jedna žena toto nevedieť.
Alebo teda počkali by si na termín takých 5 hodín v čakárni. Bežne čakám 3 hodiny S PROBLÉMOM ktorý Fakt sama nedokážem vyriešiť. Už som aj tak čakala s mojou 3 mesačnou dcérkou. Sila.
@sono2 prečo by mala žena platiť za ošetrenie na pohotovosti. Nato sme tam.
Keby si videla s čím chodia naše spoluobčanky chodia tak by ti vlasy dupkom stali
@terezia323 veď áno
@terezia323 s cim mozu chodit spoluobcianky? Som myslela, ze sa lekarov boja.
@0silvia0 určite neboja 🤣 majú nás za nič
@sajinkaa šnúrka netrci?na noc sa tampóny nemajú dávať...no jedine ultrazvuk -smer gynekológia je to nebezpečné ho tam nechať.