s manzelom sa snazime o babatko zacali sme uzivat vitamini ja inofolik a manzel folandrol,vzdy som mala silnu ovulaciu az so mna tieklo ale od kedy som zacala uzivat tie vitaminy ako by sa ovulacia stratila vobec som nemala hlien v poslednom case co moze byt pricina?
@peginka00 to nemusi znamenat ze nemas ovulaciu ked nemas hlien.ved si to over na sone ak sa bojis ze si ju stratiksl..inofklik je len b 12 a ten izonitrol to nema ako skodit
Mne sa Inofolic a Nosifol teda nevyplatil. Tiež som z toho mala nejaké divné cykly, bez hlienu. Ja teda ovuláciu nemám, ale sama som cítila, že tie cykly počas brania týchto vitamínov vôbec neboli v poriadku.
ja mam 28dc ked mi doktor odporucil dvakrat denne brat tak mi pozitivny ovu test ukazal az na 23dc cize mne to nejak natiahlo cyklus alebo neviem....
@patka33 ako sa ti to antiahlo,ed pises ze mas 28 dc a ked teraz ams na 23 dc tak sa ti to rpaveze upravilo,ci?
@lucinka511 ovu test pozitivny 16dc ked mam 28dc teraz pozitivny az 23dc cize to je natiahnuty cyklus nie?
@patka33 ale 16 si tam nilde nespominala len 28 a 23
@lucinka511 hej trosku som to blbo napisala sorry :(
Preco si zacala brat inofolik?kef si mavala ovulaciu?