Strata menštruácie

modrykonik999
30. apr 2023

Ahojte.

Mam 36 rokov a od Decembra 2022 som nemala menstruaciu. Mala som obdobie vacsieho stresu v praci a nejake osobne konflikty s najblizsimi ludmi. Aktivne sportujem, 4-5 do tyzdna plus denne dost vela chodim.

Navstivila som doktorku, dala mi Duphaston, nezabral a menstruacia/ovulacia neprisla. Idem k nej znova. Avsak chcela som sa opytat, ci s tym mate niekto skusenost, ci Vam zabralo nieco na prirodnej baze, lebo mam pocit, ze mi doktorka bude chciet predpisat antikoncepciu co problem podla mna nevyriesi. Vsimla som si aj podla aplikacie, ze sa mi cyklus celkom posledne roky predlzoval az na 50 dni.

Diky za kazdu radu.

wishes
30. apr 2023

@modrykonik999 Ahoj, skus kvapky Gynex 🙂

miskamicha
30. apr 2023

@modrykonik999 mas deti? ak sa cyklus predlzoval a si bex ovulacie moze sa jednat o PCO. treba vysetrit aj ovarialnu rezervu a urcite spravit hormonalny profil 2x za cyklus. Ak nemas deti ries cim skor uz v CAR.

pribinak
1. máj 2023

Určite nech ti urobí hormonálny profil.

Akú máš váhu? Rodila si?

modrykonik999
autor
1. máj 2023

@miskamicha nie nie deti nemám

modrykonik999
autor
1. máj 2023

@pribinak nerodila. Hormonálny profil budeme musieť. Moja váha sa točí okolo 62. Výška 167 cm

modrykonik999
autor
1. máj 2023

@miskamicha čo je CAR? Nemám deti.

huginko
1. máj 2023

@modrykonik999 centrum asistovanej reprodukcie

modrykonik999
autor
1. máj 2023

@huginko to nebudem potrebovať. Deti nemám mat s kým.

miskamicha
3. máj 2023

@modrykonik999 tak ak este nejake chces mat smer CAR...nestracaj cas u obvodnrho gyn
daj sa konpletne vysetrit aby vedeli co najskor pomoct. to je len moja rada ako by som postupovala ja. Napr. ja mam len 30, velmi nizku ovarialnu rezervu- ako 45 rocna zena, malo progesteronu, opakovane potraty, nedavali mi sancu prirodzene otehotniet /vysledky tomu naznacuju/a mam tri deticky 🙂
plus ak nemas mat s kym deticky vzdy je sanca dat si zamrazit vajicka. Cim si starsia tym sa kvalita vajicok znizuje.

danka1809
24. mar 2024

Skusim nadviazat tu v tejto teme
Od oktobra 2023 nemam menstruaciu, mam za sebou niekolko vyvolavaciek, do toho casu bola uplne na den pravidelna
Ziadne vynechavanie
Co je zvlastne nemam ziadne ine priznaky, navaly a pod
Citim vajecniky ako pocas ovulky
Hormonalny profil urobeny, vsetko v norme okrem hormonu co vyvolava krvacanie, avsak ovarialna rezerva mizerna🥺
Mam 43
Je vobec nejaka sanca este otehotniet? /v car/
Mam 13 rocneho syna