Mala som mierne svrbenie ale odkedy som zacala uzivat ten macmiror je to hrozne? Mali ste taky problem? Co s tym? Takto to ma byt?
@manchester123 asi 6 ...tak tam nic take nepise..
@danielkadandy po 6 tich tabletkách už by mala byť liečba aj ukončená, ja som si dávala väčšinou 3 ks, ale neviem v akom stave si mala zápal pred začatím liečby. Určite už vysad a ráno sa informuj u dr.
@danielkadandy macmiror som mala asi 2krat a vždy som cítila veľmi skoro úľavu, asi po 1.alebo 2.tbl. Skus sa aspon telefonicky spýtať lekára. Podľa mňa by sa ti to nemalo zhoršovať.
Ahoj, ja som mala podobne svrbenie ako ty. Dr. povedal, že mám alergickú reakciu. Tablety mi vysadil a naordinoval iné. Do karty mi sestrucka napísala, že som na ten liek alergická. 😉
@manchester123 /3ks? ved ich je 12-ks v baleni.... to ti kto povedal ze 3ks su ukoncena liecba?
@slamienka / ano macmiror zvykne svrbiet ale skor to je o tom ze vyteka vyraznejsie a viac ako ine cipky... ale ok moze byt aj alegrgia....samozrejme...
mna svrbel tiez a priam som ho neznasla ked som ho mala brat koli extremnemu vytekaniu....ale pokial som sa rano umyla z dola nic ma nesvrbelo..... takze v case uzivania som pridala sprchu na 2x denne a bolo ok
@akinom0077 citila som, že viacej už nepotrebujem. Načo pchať 12 ks, keď nieje treba. To je podľa mňa prehnaný počet, to niesu ant že ich treba všetky vybrať
@manchester123 / vsak to je tvoja vec, ale zvolit si sama pocet...pochybujem ze gyn.povedal dajte si 3...ale kazdeho osobna vec.... a neviem ako zena dokaze pocas liecby cipkami adekvatne posudit ci jej presiel vytok....nakolko vyteka cipka.... ja vzdy viem az po dobrati cipok ci sa vytok normalizoval....
@danielkadandy skus nasadit k macmiroru aj probiotika - sestrin gynekolog ich dava hned spolu. Tiez som to tak urobila a nemala som problem.
@akinom0077 Ja som ležala vtedy v nemocnici, tu alergiu posúdil primár. Myslím si, že to nie je o, "pocitoch", raz keď sa vyhadzes a v okolí to svrbí, ten liek treba hneď vysadiť a oboznámiť s tým lekára. 😉
@manchester123 každé tabletky by sa mali vybrať celé a je jedno či sú to antb alebo nie. Pre srandu králikov ich tam 12 nie je. Mne doktor prizvukoval že treba dobrat poriadne lebo je väčšia šanca že sa vráti problém. Pokiaľ niekto nemá alergickú reakciu tak netreba radiť druhým, aby vysadili lieky.
@panda21 / presne
to sú jediné tablety, ktoré nemôžem v prípade gynekologických problémov užívať. Mala som na ne alergiu a mám to aj na karte uvedené. Určite prestaň s užívaním. Počkaj deň a sprav si rosalgin výplach, ten by mal napraviť flóru. A určite si nasaď aj tie probiotiká. 🙂 neboj sa, veľa báb aj z môjho okolia nie celkom dobre znáša macmiror...
@matuskova003 / rosalgyn napravi floru? Rosalgyn "vyhubi" mykozu, gardanellu, streptokoky a ine bakterie sice, ale zaroven zabije aj tie dobre ktore su potrebne v posve... -slova mojho gyn. po rosalgyne minimalne tyzden Gynoflor alebo nieco tomu podobne na obnovu vag.flory. Ja ked som mala obdobie problemov so streptokokmi dole a gyn.mi uz nechcel davat antibiotika jest, tak mi daval Rosalgyn + Gynoflor. Ono ja som to aj sama spozorovala ze Rosalgyn vyhubi aj dobre po jeho pouziti nasledujuci den uplne sucha stiahnuta posva....
@akinom0077 každá sme iná. Mne to takto pomáha. nikdy som nemala po rosalgine suchu a stiahnutu pošvu. vždy mi pomohol a zabral. Možno raz, keď som mala už pokročilejšie problemy to bola iba chvílková úlava, Inak na rosalgin nedám dopustiť dokonca po pôrode som bola do dvoch týždnov fit vďaka tým výplachom
@manchester123 Pekná hlúposť, Keď odídu symptómy, ešte stále to nie je vyliečené.
@danielkadandy koľko tabliet si užila? Čo pribalovy leták?