Ahojte baby , potrebujem poradit, strasne ma to svrbí , páli, bolí ,,tam dole,,. Hrozny zapal .Mam vodnaty vytok , kedze je vikend nemozem ist na gyndu. Uz sa to neda vydrzat . Ja neviem co mam robit uz som zufala. Hrozne to štípe a manzel to odo mna dostal. Poradte daku prvu pomoc , za kazdu radu velmi moc dakujem . Velmi moc moc dakujem
@monikam20 Fungicidin krem aj tabletky na vkladanie do posvy by mai byt volne dostupne. Ak to ma aj partner, treba vziat stery a preliecit peroralnymi antibiotikami.
Vodnaty? Aj je napeneny? Aku ma farbu?
Necitit ho akoby po rybach?
Ja, keď som mávala (dosť často) takúto pliagu, tak výtok obsahoval mini biele hrudky. Nevedela som sedieť, čo to svrbelo, pálilo, bolelo... A zrejme aj opuchnuté bolo... VĎAKA za voľnopredajný krém... 😊😊😊😊 Aj lekárka to zopárkrát vyyšetrila, predpísala lieky. Zopakovalo sa po krátkom čase znovu. Začala som používať dezinfekčný sprej na spodné prádlo (vraj je aj proti plesniam), pred praním nastriekam, vyperiem. Na utieranie po sprchovaní používam na "ono miesto" kuchynské utierky. A musím si zaklopať, problémy ustali.
chlorella normálne ako vaginálna tableta na noc
Biely jogurt vie pooct ked nic ine nie je po ruke a potom lekaren a predajne lieky su ok
Canesten je na mykozu, vtedy je vytok ako cottage. Hrudkovity nie vodnaty ako uvadza. V lepsom pripade to moze byt bakterialna vaginoza, na to je dobry Canesbalance. Su v tom myslim aj take mini testy, na rozlisenie mykozy a vaginozy. V horsom, dufam ze sa nepotvrdi, aj trichomonaza.
Urcite treba zajst k lekarovi, my to tu neposudime spravne.
Ja ked som mala palenie a svrbenie tak som bola tehotna 😂😂ale to na zaciatku este som nevedela ze som v tom. ze to preto lebo sa mi zmenilo ph.. ale tak priatel to nemal😂
Ahojte dobrý deň neviem do ktorej diskusie sa prihodiť ja keď som mal takýto problém bol mi predpísaný canesten krém a vaginálne tablety je to aj voľno predajne v letáku je písané že môže ovplyvniť ochranu kondómu no a moja otázka znie ovplyvňuje to aj antikoncepciu?? Ďakujem
Zbehni do lekarne, ak sa ti da, budu vediet poradit. Dobry je Rosalgin-vyplach, pripadne nieco na co je aj na mykozu aj bakterialnu infekciu. Pripadne na pohotovost, ale tam to mas za 10€.