Ja chcem smrť.....Mám čoraz horšie a horšie pms dni nedávno mi skončili Ovulačné dni tiež strašne bolestí.....som 10 dni do menzesu a ja už neviem čo zo sebou.Chudák môj nastávajúci...nejaká rada?
@sweet20 my chceme miminko ale tie bolesti okolo toho pfuu 🔪😏
@veronikave29 vyskusaj pupalkovy olej, uziva sa denne. Mne velmi pomohol na bolestive prsia pred ms. Mne ho tiez poradili tu, upravila sa mi tym aj bolestiva ovulacia.
@veronikave29 pupalkovy olej pomohol aj mne, brat jednu malu lyzicku rano a vecer. Po par mesiacoch som to znizila na 1 lyzicku denne. Tiez brat vela magnezia (3 tab denne) + vit B pomoze.
@anonym0001 ďakujem pekne ❤
@jablkovastrudla ďakujem pekne
@veronikave29 ja mávam tiež silný pms už skoro 2 týždne pred menzesom, silné bolesti chrbtice a podbruška, depresie, únava, boľavé naliate prsia, podráždenost. Skončila som zas u psychiatricky. A idem skúsiť tiež tu pupalku a aj vitex jahnaci
@veronikave29 úprava stravy mne pomohla. Obmedzila som červené mäso a chlieb/pečivo
@veronikave29 a tehotenstvo je úplne najlepši liek na pms 😁
@veronikave29 ja som to mala pár mesiacov, bolesti a psychika katastrofa. Myslím že to umocňoval aj stres. Dala som výpoved v práci, prehodnotila priority a PMS zmizol
@veronikave29 mne na celkové zmiernenie príznakov (aj fyzických, aj psychických) pomohol gynex. Navyše som na druhý mesiac od začatia užívania otehotnela, ale to neviem či malo súvis 😁
@veronikave29 ATK, alebo aj hormóny sa dávajú aj Norethisteron je na PMS popytaj sa lekára.Nemas endometriozu, cysty, myomy? Ja som skúšala všetko gynex, pupalku, čaj alchemilkovy nič nepomohlo.Prudko klesnu hormóny...bolestivé prsia, naliata, nálada na nič, nervozita...
@luccija ďakujem až tak hlboko som to neriešila ale je asi čas
@michaela789 ten gynex som neskúšala
@luccija to mám pýtať od gyndy?
@lucia851 😪 moja zlatá 😪
@squ1rrel plus k pms sa nám nedarí mať miminko 🤦♀️
@veronikave29 robili ti nejaké vyšetrenia? Mozes mat zle hodnoty hormónov, napr. Musíš skúšať rôzne veci co by ti pomohlo 🤞
@veronikave29 áno u gynekologa sa rieši PMS🙂
Máš robené sono?môže Ti spraviť hormonalny profil aj kvôli tomu, že sa Vám nedarí nepíšeš koľko...
@luccija uz pár rokov ja som ok ale milý nepracujú mu spermijky
@veronikave29 antikoncepcia mi pomohla , aj na menzes, nie len na pms.. zabila som asi 5 much jednou ranou tym