Ahojte, už som vážne zúfala, tak sa Vás spýtam :(
Som po operácii myómu už vyše dvoch mesiacov. Partner by už aj chcel sex, ale ja mám v hlave nejaký blok, že by sa mohlo niečo stať. Bola som aj u doktora na kontrole, povedal, že je všetko OK. Aj tak sa však bojím, že to bude bolieť. Nejako ani nemám na to chuť. Včera sme sa už kvôli tomu poškriepili, čo ma veľmi mrzí. Chápem ho, byť tri mesiace bez sexu (nemohli sme sexovať ani pred operáciou) je dosť aj pre mňa. No vždy, keď by aj k tomu mohlo dôjsť, zľaknem sa.
Prosím, je to normálne?? alebo čo mám spraviť, aby ma to prešlo? :(
Ďakujem
porad sa s odborníkom na stránke www.poradnagynekologa.sk
A aku si mala operaciu? ja mam za sebou 1 velku (rozrezane brucho) a tri laparky..po laparke sa nemas naozaj coho bat a po normalnej operacii som ja to nevydrzala a mesiac po sme uz ficali🙂 aj ked odporucali 4-6 tyzdnov off..skus sa na to nejak povzniest, uz je to zle za tebou a teraz si prave uzivaj s partnerom to ze si ddrava, drzim palce 😉
@nelly3 ano prvu som mala laparotomiu na NOU Klenova, potom som sla do SAGAX, sukr. klinika v Dunaj. Strede, kde mi robili laparky. operuje tam z NOU Dr. Slezak, najlepsi gynekolog ktoreho som kedy stretla ako odbornik a to som pri mojich starostiach ich stretla kvantum🙂 Dr. Slezak vzdy vedel podla usg spolahlivo ci moze ist do laparky, je fakt spicka v tejto oblasti
@nelly3 Ja som desat rokov nechcela prijat to rozhodnutie dat si ich von, dokonca som bola na 1 ivf aj s nimi, ale dnes viem ze to bolo naj rozhodnutie v mojom zivote, neustale bolesti, vedlajsie zdrav, problemy, zapaly, ivf neuspech..som rada ze ich mam von...ani druhe ivf bez nich zatial nevyslo, ale mame 17 zamr. embryii, tak snad jeden vklad vyjde, od operacie som bola len raz na vklade,hned po operacii mozno preto sa to nepodarilo, teraz je uz 6 mesiacov od nej, tak snad to vyjde...
ja mám rez v podbrušku, operoval ma MUDr. Mlynček v NR. som veeľmi spokojná. vážne zlatý človek. a musím si zaklopať, aj personál nemocnice bol veľmi milý 🙂 Chceli by sme čo najskôr bábenko, ale povedali sme si, že asi až po novom roku, nech sa všetko zahojí (doktor povedal, že môžme už v lete popracovať na to). A včera som sa odhodlala na sex. :D Bolo to asi horšie ako po prvýkrát :D :D ale zvládli sme to.
Baby držím Vám palce. Podľa mňa každá žena si zaslúži byť maminou, Ten pocit musí byť úžasný, už nech ho všetky poznáme
@kristulkamarulka podľa mňa je to všetko o psychike a ja som tiež po operacií už mesiac a rieším to so psychiatrom lebo tiež je to divné a chceli sme bábo .... držím palce 😉