Ahojte prosím vás o radu..
10.11. Som mala pohlavný styk s chalanom ktorý máva často jednorazovky s hocijakými ženami bez ochrany.. poznám ho už vyse 2 rokov. Ten styk sme mali s kondómom lenže orálne sme sa uspokojovali bez. Minuly týždeň sa mi začali objavovať príznaky : zväčšené lymfatické uzliny (krk podpazušie slabiny), silne bolesti hlavy, bolesť svalov a svrbenie kože. Podotýkam že som bola chorá naposledy v auguste čiže si nemyslím že to je príznak dákej chrípky.. je možné že som chytila HIV aj napriek tomu že to nebol styk ale len orálne uspokojovanie ?..strašne sa bojím čítala som že test sa dá spraviť až po 3 mesiacoch od styku no dovtedy asi zošaliem
@liana272 ano mozes mat
@liana272 tak skoro príznaky ani nemôžeš mať keď ink doba na vyvinutie hi-vírusu sú 2 az 3 m
@ivankamrva a on ma HIV ? Chod na testy
@ivankamrva na testy nemá zmysel ísť, este by vírus nebol zachytený. Až po cca 3 mesiacoch
@ivankamrva teraz jej tie testy budú akurát na 3 veci
Fuj, prečo si mala styk s niekým, o kom vieš, že trtoší kade tade pochybné ženy?
Môžeš mať nejakú virozu, nemusí to byť hneď HIV..
To si len tak domyslas, ze moze by HIV pozitivny? Ta zabije vlastna psychika.
@liana272 môžeš mať aj covid a to ze chrípka sa ti vždy narovnako obj môže zmeniť aj chrípka mutuje a telo začne hneď inak reagovať
@stellarstar covid test som si robila pred 2 dnami a bol negatívny
@liana272 tak to bude chrípka
Ale covid test si môžeš ešte rZ klidne urobiť to ze pred 2 d mala negat dnes môžeš mať pozit
Tak ale napriklad ked mas dnes HIV tak umieras na starobu ak dostavas liecbu co je dnes 1x tabletka denne ( Magic Johnson pozdravuje) . Dokonca mozes mat nechraneny sex a uplne normalne tehotenstvo ( ak liecbu beries)
@stellarstar inak neviem kde si čítala že inkubacna doba je 3 mesiace, ja som našla toto : Prvé známky infekcie sú asi u 70 % ľudí podobné chrípke, zvyčajne sa objavia 2 až 4 týždne od vstupu vírusu HIV do organizmu a zvyknú trvať 1 až 2 týždne.
Ak by si mala takú vírusovú nálož, že by si mala už príznaky, teda vírus prepukol, tak by to už aj test mal ukázať… kontaktuj občianske združenie HIV AIDS Slovensko, napr. na IG alebo nájdeš isto kontakt na ich stránke, poriada po odbornej stránke, ale aj empaticky, bez súdenia
@liana272 od nakazenia hiv máš prvé príznaky 2 az 3 m záleží od imunity a vírusovej Naloze. Mam 15 r skúsenosť s hiv
A ešte dodám ze keby ten chlap ma hiv a ma liečbu a je pod nezistitelnou hranicou tak nie je nákazlivy t.z nemáš sa ako nakaziť
Stal ti ten sex za to? Si len dalsia jeho trofej a teba teraz zoziera neistota a moznost nakazy. Mozno mas aj HPV nielen HIV.
@hawaiib 2 týždne je malo min 6 -8 t
@hawaiib netreba mi nič naštudovať keď mám osobnú 15 r skúsenosť tak idem toho viac než dost
Po 2 t určite žiadne príznaky a stojím si za svojím
@liana272 a on má HIV?