Ahojte je tomu presne rok čo som bola u gynekológa..všetko ok aj ster sono . prsníky..a cca pol roka čo mi neprišla ms. Mám strach teraz idem znova a bojim sa čo povie čo mi je..určite niečo vážne 😭..predtým mi chodila pravidelne stále som si myslela že príde aj som mala stavy a nič...už ani nespavam v noci . z tych nervov má bolí brucho ..
Môže to byť kvôli štítnej žľaze, moja najlepšia kamarátka tiež pol roka nemala menštruáciu , bola všade na vyšetrení a zistili jej,že má problém so štítnou žľazou. Teraz berie lieky.
kolko mas rokov ? mas nadvahiu?
@loginexistuje 32 a áno mam..aj mi vlasy padajú a mastnia sa veľmi .
tak najskor hormonalna nerovnovaha treba skusit schudnut atd lekarovi chod
@loginexistuje pribrala som cca 15 kg za posledné obdobie..
Koľko máš rokov?nemôžeš byť v menopauze?
Jaj prepáč vidím 32r.no tak neviem načo si čakala?mesiac počkám a idem.Mozes mať štítnu žľazu nabudúce zbytočne necakaj
@luccija moja mama išla do prechodu keď mala 34
neboj, nebude to to, co si myslis. pribrala si, telo reaguje, mozes mat prevahu estrogenu. dr ti pomoze, neboj a chod.
Môže byť kopa diagnóz, od obyčajných po vážne. Choď čím skôr k dr., nech sa zbytočne nebojíš. U mňa postupne prestal menzes kvôli pcos. V podstate sa to nijak zásadne neriešilo, až kým som nechcela bejby. Čiže som bola cca 5 rokov bez ms. 🤷. Jediné, čo mi gynekologička vždy ponúkla, bola vyvolávačka, alebo antikoncepcia 🙂. Keďže som ani jedno nepotrebovala (chlapa som v tom čase nemala, čiže ani sex, a menzes mi tiež nechýbal 😄), tak som postupne to prestala riešiť a vždy len na preventívku.
@mikadoooa.to.ste ju mali predtým.a.zrazu prestala,?..
Áno. A to som ani nepribrala, skôr by som povedala, že som čosi schudla od stresu (vysoká škola a fakt šok z toho množstva učiva).
spominam si, ze ako mlada baba som tiez pol roka nemala MS. Nic mi nebolo. Nejaky stres a stahovanie vtedy. Ked sa to vyriesilo u lekara, tak som bola zase v pohode 🙂
Inak ak sa bojis vazneho ochorenia - tak vsetko cez endometriozu cez cysty alebo rakovinu krcka maternice sa prejavuje nadmernym krvacanim 🙂 takze na tvojom mieste sa nebojim a uplne v pohode nakracam k lekarovi
Tak my sme minulý rok prerábali do toho smrť svokra.. začiatkom roka ešte očkovania som absolvovala v lete covid ..ale ja som veľký stresak a vždy na to najhoršie myslím ..pri všetkom. 😭
Akoze..pol roka ti neprisla menstruacia a ty az teraz ides k lekarovi???