Strach z diagnózy

22. jan 2023

Ahojte je tomu presne rok čo som bola u gynekológa..všetko ok aj ster sono . prsníky..a cca pol roka čo mi neprišla ms. Mám strach teraz idem znova a bojim sa čo povie čo mi je..určite niečo vážne 😭..predtým mi chodila pravidelne stále som si myslela že príde aj som mala stavy a nič...už ani nespavam v noci . z tych nervov má bolí brucho ..

mk2023
22. jan 2023

Akoze..pol roka ti neprisla menstruacia a ty az teraz ides k lekarovi???

anonym42
22. jan 2023

Môže to byť kvôli štítnej žľaze, moja najlepšia kamarátka tiež pol roka nemala menštruáciu , bola všade na vyšetrení a zistili jej,že má problém so štítnou žľazou. Teraz berie lieky.

loginexistuje
22. jan 2023

kolko mas rokov ? mas nadvahiu?

autor
22. jan 2023

@loginexistuje 32 a áno mam..aj mi vlasy padajú a mastnia sa veľmi .

loginexistuje
22. jan 2023

tak najskor hormonalna nerovnovaha treba skusit schudnut atd lekarovi chod

autor
22. jan 2023

@loginexistuje pribrala som cca 15 kg za posledné obdobie..

luccija
22. jan 2023

Koľko máš rokov?nemôžeš byť v menopauze?

luccija
22. jan 2023

Jaj prepáč vidím 32r.no tak neviem načo si čakala?mesiac počkám a idem.Mozes mať štítnu žľazu nabudúce zbytočne necakaj

autor
22. jan 2023

@luccija moja mama išla do prechodu keď mala 34

janetinka27
22. jan 2023

neboj, nebude to to, co si myslis. pribrala si, telo reaguje, mozes mat prevahu estrogenu. dr ti pomoze, neboj a chod.

mikadooo
22. jan 2023

Môže byť kopa diagnóz, od obyčajných po vážne. Choď čím skôr k dr., nech sa zbytočne nebojíš. U mňa postupne prestal menzes kvôli pcos. V podstate sa to nijak zásadne neriešilo, až kým som nechcela bejby. Čiže som bola cca 5 rokov bez ms. 🤷. Jediné, čo mi gynekologička vždy ponúkla, bola vyvolávačka, alebo antikoncepcia 🙂. Keďže som ani jedno nepotrebovala (chlapa som v tom čase nemala, čiže ani sex, a menzes mi tiež nechýbal 😄), tak som postupne to prestala riešiť a vždy len na preventívku.

autor
22. jan 2023

@mikadoooa.to.ste ju mali predtým.a.zrazu prestala,?..

mikadooo
22. jan 2023

Áno. A to som ani nepribrala, skôr by som povedala, že som čosi schudla od stresu (vysoká škola a fakt šok z toho množstva učiva).

kittykat22
22. jan 2023

spominam si, ze ako mlada baba som tiez pol roka nemala MS. Nic mi nebolo. Nejaky stres a stahovanie vtedy. Ked sa to vyriesilo u lekara, tak som bola zase v pohode 🙂
Inak ak sa bojis vazneho ochorenia - tak vsetko cez endometriozu cez cysty alebo rakovinu krcka maternice sa prejavuje nadmernym krvacanim 🙂 takze na tvojom mieste sa nebojim a uplne v pohode nakracam k lekarovi

autor
22. jan 2023

Tak my sme minulý rok prerábali do toho smrť svokra.. začiatkom roka ešte očkovania som absolvovala v lete covid ..ale ja som veľký stresak a vždy na to najhoršie myslím ..pri všetkom. 😭