Ahojte, je tu niekto kto ma za sebou tento zakrok ? Nemali ste casom nejake problemy ? Zatial som este nerodila, mam 28 a caka ma hysteroskopia maternice kvoli polypu.
Dakujem 😊
@nelly3 dakujem ti za info,to sa berie aj vzorka na histologiu ? 🙂
ano
neboj sa, nic nebudes citit 🙂 po zakroku budes chvilku ospala, akurat odozneje bolest. ked si oddychnes na dospavacej izbe, uz budes uplne v poriadku 🙂
@janetinka27 dakujem, potom si dostala ms normalne ? Lebo mna caka svadba a nechcem aby sa mi to posunulo nejak na sobas 🙈
Tiez som to absolvovala v ramci jednodnovej chirurgie, rano som prisla, poobede isla domov, zakrok trval chvilku. Ziadne problemy som nemala, je tomu cca 6 rokov.
ahoj, ja som bola tiez v marci, bala som sa riadne ale urbil mi to moj lekar vramci jednodnovky a ani som nevedela ze mi daco robili, takze pohodka, najviac z celeho zakroku ma bolelo pichanie kanyly =D a ano beru sa vzorky histologiu, Ja som prisla na 5:45 a 8:30 uz som sla domov. Kazali mi aby ma niekto vyzdvihol, moj muz samozrejme meskal ale odsoferovala by som to v poho ale zas zalezi ako kto znesie anestezu
a budu ti robit aj kyretaz alebo iba hysteroskopiu a ostranenie polypu? mne robili aj komplet kyretaz, ale ja som mala iny problem, bola som na tom uz dvakrat. mne ms prisla o tyzden, ale to preto, lebo ja mam s ms stale problemy a nemala som ustaleny cyklus, vlastne som krvacala skoro stale :D ale ine zeny co som sledovala o tom diskusie, dostali ms potom o mesiac po zakroku
@janetinka27 len hysteroskopiu by mali 🙂 ja som mala zase velmi silnu ms, kusy krvi, krce, zvracanie kazdy mesiac
neboj, to je len kamera, takze ak ti nebudu nic robit, tak potom ms pride snad v normalnom case, lebo ti nebudu zasahovat do sliznice 🙂 ale urcite ti viac povie aj lekar, co ti to bude robit, oni maju vela skusenosti 🙂
@janetinka27 ale tou kamerou vedia potom aj odstranit polyp ?
nie tou kamerou nie, tu maju len na to, aby tam videli
@brujana mne vyberali ambulantne v Gyn fiv treba sa ku nim sa objednať na konzultáciu. Po Sone dali žiadosť na poisťovňu o preplatenie operácie za týždeň mi volali ze to preplatia platila som 50 eur za narkóze. Ráno ma muž doviezol spísali to so mnou čakala som na izbe v nočnéj koseli. Po zákroku som sa prebrala asi o 13 00 počkali kým po mna príde muž a pustili ma domov to je všetko
nic sa neboj, to je uplne lahka nenarocna operacia, po cca 2 hodkach odchadzas domov. mam to za sebou 2x uz.