Ahojte moj priateľ mal ako maly torziu semenika a bol operovaný. Moc to s nim nechcem riešiť je to predsa moc osobné.bavili sme sa len z casti o tom.vraj prisli vcas na to a bol hned operovany. Povedal ze keby bolo neskoro bol by neplodny. Teraz sa snazime o babo uz vyse roka, zatiaľ nič. Myslíte ze moze byt suvis s tym ze bol operovany a semenik je niako spomaleny alebo ci je vobedz plodny? Stretli ste sa s tym uz niekto?prosim blbých reči si nechajte pre seba,ten kto sa snaží o babo a neuspesne vie ako sa citim .dakujem vam za odpoveď 🙂
Môže to mať s tým súvis. Nech si muž ide spraviť spermiogram, stojí to 30€ a vy budete mať odpovede na vaše otázky.
ak chces mozes mi napisat, priatel bol tiez operovany
V miesku su dva semenniky, ak by aj prisiel o jeden, co sa nestalo, stale by ten druhy zvladol funkciu udrzat. Ak ma dva , z toho jeden prifixnuty po operacii , problem s otehotnenim zo strany partnera a jeho spermii moze vyplyvat z inych faktorov. Takze by som riesila z jeho strany urologa a dat si testes vysetrit sonograficky ako prve.
@sweet20 ďakujem,napisala som
Urolog +spermiogram
Najjednoduchšie a najrýchlejšie riešenie je dať si urobiť spermiogram a budete mat odpoved