Dobry den chcem sa opytat ci tu je niekto kto vyuziva STM metodu na zistenie plodnych dni. Ja sa ju snazim naucit meriam si teplotu kazde rano sle za ucelom prirodzenej antikoncepsie kedze mame male miminko ˇˇˇ chcem najst niekoho kto takto zije zopar rokov vyuziva tuto metodu sko vyhnutie sa pocatiu a vyvhadza mu to 🙂 dakujem
@zuzinabila meriam si teplotu snazim sa sledovat vytok aj som uz coto citala a pocuvala asi dvojhodinovu prednasku kde tuto metodu vysvetlovala lekarka ˇˇˇˇ lenze problem je ten ze ja nemam skoro zisden vytok a pocit vlhka a sucha
@hsjdudhdbd a male miminko ma kolko? Ak si kratko po porode a dojcis, tak sa asi ani vela nedozvies. Ci uz mas nabehnuty cyklus?
@nevenka uz dost prikrmujem na obed sj ns vecer tak coraz menej kojim a citim uz druhy mesisc po sebe bolest vsjecnikov len tak priblizne som si naznacila do grafu ze asi den ovulsvie a suhlasilo to s poklesom a vystupom teploty a s bolestou vsjecnikov ˇˇˇ menzes nenavehol
@hsjdudhdbd maly ma 5,5mesiaca
Po pôrode sa stm vyhodnocuje inak. Skús kontaktovať lektorov, ktorí ti zo začiatku pomôžu vyhodnocovať grafy.
@lucia147852 ako inak ?
@hsjdudhdbd co presne potrebujes vediet?lebo na ucenie je najlepsie kontaktovat certifikovanu lektorku