Štípanie po sexe

21. apr 2022

Ahojte. 2 tyzdne sme nemali sex. Spravil sa do mna a mna stipe cela vagina. Bolo to hned po sexe. Moze ist o alergicku reakciu?

autor
21. apr 2022

Moze sa jednat o alergiu na spermie/semeno?
Vzdy som mavala stipanie posvy po tom ako sa spravil. Ked sme mavali pravidelne sex. Mykozu nemam. Toto skor opisujem ako palenie a stipanie a pysky mam vzdy aj cervene, ked sa mi tam dostane semeno.

alienkami
21. apr 2022

Nemám s tým skúsenosť, ale neskúšala si si zobrať nejaké antihistaminikum? Napr. Zodac. Ak ti to pomôže, tak je možné, že máš alergiu. Najlepšie by tu asi poradil gynekológ prípadne alergiológ.

katikabarl
21. apr 2022

Choď k lekárovi. Ten bude najlepšie vedieť

diamond007
21. apr 2022

Je podľa toho ako veľmi stope, ak iba trošku tak hm..Ja by som to pripísala sexu - rýchlejšie vniknutie, vnútri sú svaly, možno si cítila že to je ,,tesnejšie,, a stiahnuté svalstvo.
Prípadne nemusel sadnúť lubrikant či kondóm. Ja som raz malá diskomfort po lubrikante tak letel do koša, bol nejaký jahodový 🤦😶

autor
21. apr 2022

@alienkami prave mne to prestane vzdy cca do 10 minut. Zacervenanie je stale, ale to palenie a stipanie prestane.
@diamond007 kondom ani lubrikant sme nepouzili. A stipe to (teraz po dlhsej dobe bez sexu) strasne moc. Ako ked zjes cili papricku, ale inym otvorom. 😆
@katikabarl ano, budem to hned zajtra riesit. Lebo pri pravidelnejsom styku to tak nestipalo. A teraz som sa isla zblaznit.

alienkami
21. apr 2022

a štípalo ťa to aj počas styku alebo až na konci, keď sa urobil?

autor
22. apr 2022

@alienkami az na konci

katka5161
22. apr 2022

moze byt ze zjedol nieco stiplave a sa to prejavilo na spermiach. preto ta to stipe, ak neprejde zavolaj dr.

autor
22. apr 2022

@katka5161 ono to preslo potom cca po 10 minutach. A stiplave jemu nechuti. A ani nic stiplave sme nejedli

katka5161
22. apr 2022

Ked to prešlo tak potom Ok nie?

autor
22. apr 2022

@katka5161 ved mne to vzdy prejde

katka5161
22. apr 2022

bola si s tym u dr.? ako by ste ti mohli my pomoct?