Ahojte. 2 tyzdne sme nemali sex. Spravil sa do mna a mna stipe cela vagina. Bolo to hned po sexe. Moze ist o alergicku reakciu?
Nemám s tým skúsenosť, ale neskúšala si si zobrať nejaké antihistaminikum? Napr. Zodac. Ak ti to pomôže, tak je možné, že máš alergiu. Najlepšie by tu asi poradil gynekológ prípadne alergiológ.
Choď k lekárovi. Ten bude najlepšie vedieť
Je podľa toho ako veľmi stope, ak iba trošku tak hm..Ja by som to pripísala sexu - rýchlejšie vniknutie, vnútri sú svaly, možno si cítila že to je ,,tesnejšie,, a stiahnuté svalstvo.
Prípadne nemusel sadnúť lubrikant či kondóm. Ja som raz malá diskomfort po lubrikante tak letel do koša, bol nejaký jahodový 🤦😶
@alienkami prave mne to prestane vzdy cca do 10 minut. Zacervenanie je stale, ale to palenie a stipanie prestane.
@diamond007 kondom ani lubrikant sme nepouzili. A stipe to (teraz po dlhsej dobe bez sexu) strasne moc. Ako ked zjes cili papricku, ale inym otvorom. 😆
@katikabarl ano, budem to hned zajtra riesit. Lebo pri pravidelnejsom styku to tak nestipalo. A teraz som sa isla zblaznit.
a štípalo ťa to aj počas styku alebo až na konci, keď sa urobil?
@alienkami az na konci
moze byt ze zjedol nieco stiplave a sa to prejavilo na spermiach. preto ta to stipe, ak neprejde zavolaj dr.
@katka5161 ono to preslo potom cca po 10 minutach. A stiplave jemu nechuti. A ani nic stiplave sme nejedli
Ked to prešlo tak potom Ok nie?
@katka5161 ved mne to vzdy prejde
bola si s tym u dr.? ako by ste ti mohli my pomoct?
Moze sa jednat o alergiu na spermie/semeno?
Vzdy som mavala stipanie posvy po tom ako sa spravil. Ked sme mavali pravidelne sex. Mykozu nemam. Toto skor opisujem ako palenie a stipanie a pysky mam vzdy aj cervene, ked sa mi tam dostane semeno.