Stery na urológii

zuzanka2588
9. nov 2023

Ahojte ,chcem sa opýtať ,pretože sestrička ma na nič neupozornila ...dneska mi brali stery u urologa priamo z močovej trubice,nepríjemné vyšetrenie,keďže 3 suché tyčinky idú dnuka ...ale dalo sa prežiť mám vysoký prah bolesti ..došla som domov a že idem cikať aj som zabudla na vyšetrenie ,keďže som šla do práce a to vám taká bolesť pri cikani ,že som už mala dosť plus krvácam čerstvú krv ...a nebolo to len 1 až 2 krát ale ja krvácam od vtedy stále celý papier od krvy a páli má to ( išla som na urológii bez problémov z močením) volala som hneď aj na urológiu no už mi nikto nedvíhal zajtra budem zase skúšať ...len mám strach či to je normálne ?dok mi kázal po stere len veľa pit o krvacani nič nevravel .ďakujem !

egonsk
9. nov 2023

mozes to mas podrazdene, pripadne mierne poranene, ale mohla si aj dostat nejaku potvorku pri tom stere, tazko povedat, je to dost invazivne z mojho pohladu. Mne ked kedysi ako chlapovi robili raz taky vyter, tak okrem toho ze by som sa hanbou prepadol a od laknutia asi zvazovali pouzit lupu a pinzetu, aby mi ho nasli, tak tiez som mal do druheho dna neprijemne pocity, ale nastastie som nekrvacal a druhy den bolo vsetko ok. Ak sa moc obavas, skus pohotovost, tam ti mozno mrknu ci si ok.

zuzanka2588
autor
9. nov 2023

@egonsk och no uvidím do zajtra či sa tam dovolam ,budem skúšať každých 10 minút snáď sestričku šľak trafi 🤣to mi povedala ,že keď niečo mám volať a ani nedvíhaju 😱to má ešte čaká cytoskopia 22.11 takže čo príde potom si ani nechcem predstaviť po vyšetrení 🙈ale snáď máš pravdu a len sa to podrazdilo 🙈