Ahojte , prisimvas chcem sa trochu ukľudniť , som 5 t po akútnom cisarskom , dnes som držala bábätko na rukách a vstala som cez brucho ako keby SOm urobila brusak aj s bábätkom 5kg , celý deň mám blvy pocit a boli ma brucho , neviem či je to až také presilenie , ale bojím sa aby sa nič nestalo so stehmi ..čo myslite mohlo by sa to ešte teraz stať ?ak áno je tu nejaká ktorá mala prasknuté stehy ako to zistiĺa alebo ako ti cítila ?vdaka
@martinals vždy mám viac bolesti keď aj dlho chodím , potom som neschopná vstať s niečo robiť , taká som bola doteraz bolava …nám problém aj s dýchaním ešte stále je plytké pri chôdzi,nedá sa mi normálne ešte nadýchnuť naplno ..
@majulikmajka Dr ťa po 6 týždňoch po pôrode má skontrolovať, mne kontroloval aj jazvu aj vnútorné stehy cez sono. Na ostatné problémy pomôže fyzioterapeut, dychové cvičenia a masáž jazvy a okolia. Ja som mala minimálne 2 mesiace bolesti aké popisuješ a potom sa postupne vytrácali.
Mám za sebou 3 sekcie,a bolesti som mala skoro 3 mesiace,nie som dr ale podľa mňa sa to celé ešte hojí,vnútorné stehy sú vstebatelne, vonkajšie už nemáš. Divne pocity budeš mať zrejme dlho, hlavne zbytočne nepretazuj, myslím že by to malo byť ok. No ak máš pocit že to nie je v poriadku, radšej sa porad s gyn.