Ste pred menzesom nervózne?

25. jún 2023

Ahojte, vy ste pred, resp. na zaciatku nervozne?

Lebo u mna to uz neni normalne, ze ma stale nieco vytaca. 🤦🏻‍♀️

ptvw
25. jún 2023

Áno a ešte k tomu som si musela o pol druhej v noci ist vziať niečo sladké lebo by ma urvalo 🤣🙈

ariannazara
25. jún 2023

Jasne odkedy mi skončila plodne dni do MS sa mam zosaliet😅

lindous
25. jún 2023

Ako kedy, niekedy ma PMS zasiahne viac, niekedy menej, niekedy som nervózna, niekedy uplakaná 😂 ale väčšinou si teda racionálne uvedomujem, že sú to hormóny, takže neriešim veci s horúcou hlavou a radšej napočítam do 10 ako vyšteknúť niečo, čo ani tak nemyslím 😅

autor
25. jún 2023

@ptvw 😆😆😆😆

autor
25. jún 2023

@ariannazara 😆😆 fuuu, ja som tiez velakrat na nervy sama zo seba

autor
25. jún 2023

@lindous ano, aj ja sa snazim na veci takto pozerat. 😄

mikadooo
25. jún 2023

Jasné, som. Nervózna a moje správanie je extrémne nevyspytateľné. Muža vždy upozorním, nech vie, že to za pár dní prejde.

januska12323
25. jún 2023

Nie každý mesiac ale keď mám nervy bez príčiny a pozriem do kalendára je to väčšinou deň pred.

tyrkysova_kobyla
25. jún 2023

Mna tieto nalady obchadzaju, aj cez menzes, aj cez tehotenstvo 🤷🏼‍♀️😃 az niekedy nechapem, o com zeny tolko rozpravaju 😃 jedine kedy som nesvoja, ked mam naozaj silne bolesti a kym mi nezaberie tabletka, inak som ako v bezne dni 😅

tamtamka26
26. jún 2023

poznám to, ale najviac ma deptá, že to začína niekedy hneď po ovulácii, čo sú ešte cca 2 týždne do menzesu... a to už mám chuť sama seba vystreliť na Mars. 😒

hope87
26. jún 2023

Ano som a velmi 😖 😂...uvedomujem si to ale zaroven mi to je v tej chvili jedno 😀...viem, ze su to hormony ale proste ja sa vtedy ani nechcem upokojit 😀. Tym nechcem povedat, ze okolo seba rozsievam z nicoho nic nervozitu ale beda, ak niekto nejak vyboci mimo mojej predstavy v tej chvili 😀

biaa
26. jún 2023

Vôbec 😀 teda mám akurát strašnú chut na maso 😂😂😂😂 to by som zozrala celu kravu ale inak nič žiadne bolesti nič a nervy vôbec nie 😀

luccija
26. jún 2023

Áno, a čim som staršia, tým horšie.

autor
26. jún 2023

@biaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

autor
26. jún 2023

Fuu, zeny.... Uz som si pripadala chora. 😆😆 A povedzte mi, co robite proti tomu? 😄

tamtamka26
26. jún 2023

Možno by bola riešením antikoncepcia, keď som ju brala, nemala som také výkyvy.. Ale už bolo dosť chémie.

liusa82
26. jún 2023

aj ja mám teraz cca týždeň do ms a akurát dneska ešte doobeda som spomínala že keby mám nôž alebo kudlu v ruke tak hádam aj zarežem niekoho😀teraz navečer mi je o niečo lepšie už nemám také blbé nálady ako doobeda.Katastrofa čo dokážu hormony.Nervozna som hrozne niečo a viac plačlivá za hocijakú somarinu čo som si všimla

mira0611
26. jún 2023

Moj syn od 12 rokov, uz automaticky vie: Co so taka nervozna a podrazdena mas cervene dni? Toto vzdy dostanem, kazdy mesiac den pred menzesom alebo prave v 1. den ked ich mam.
Hormony su svina.
Na to myslim vtedy ked uz teraz.15 rocny syn, s aktivnymi hormonmi na mna vyleti z nicoho nic, potom o 3 minutky by som ho vedela aj na chlieb natriet.