Ahojte, vy ste pred, resp. na zaciatku nervozne?
Lebo u mna to uz neni normalne, ze ma stale nieco vytaca. 🤦🏻♀️
Jasne odkedy mi skončila plodne dni do MS sa mam zosaliet😅
Ako kedy, niekedy ma PMS zasiahne viac, niekedy menej, niekedy som nervózna, niekedy uplakaná 😂 ale väčšinou si teda racionálne uvedomujem, že sú to hormóny, takže neriešim veci s horúcou hlavou a radšej napočítam do 10 ako vyšteknúť niečo, čo ani tak nemyslím 😅
@ptvw 😆😆😆😆
@ariannazara 😆😆 fuuu, ja som tiez velakrat na nervy sama zo seba
@lindous ano, aj ja sa snazim na veci takto pozerat. 😄
Jasné, som. Nervózna a moje správanie je extrémne nevyspytateľné. Muža vždy upozorním, nech vie, že to za pár dní prejde.
Nie každý mesiac ale keď mám nervy bez príčiny a pozriem do kalendára je to väčšinou deň pred.
Mna tieto nalady obchadzaju, aj cez menzes, aj cez tehotenstvo 🤷🏼♀️😃 az niekedy nechapem, o com zeny tolko rozpravaju 😃 jedine kedy som nesvoja, ked mam naozaj silne bolesti a kym mi nezaberie tabletka, inak som ako v bezne dni 😅
poznám to, ale najviac ma deptá, že to začína niekedy hneď po ovulácii, čo sú ešte cca 2 týždne do menzesu... a to už mám chuť sama seba vystreliť na Mars. 😒
Ano som a velmi 😖 😂...uvedomujem si to ale zaroven mi to je v tej chvili jedno 😀...viem, ze su to hormony ale proste ja sa vtedy ani nechcem upokojit 😀. Tym nechcem povedat, ze okolo seba rozsievam z nicoho nic nervozitu ale beda, ak niekto nejak vyboci mimo mojej predstavy v tej chvili 😀
Vôbec 😀 teda mám akurát strašnú chut na maso 😂😂😂😂 to by som zozrala celu kravu ale inak nič žiadne bolesti nič a nervy vôbec nie 😀
Áno, a čim som staršia, tým horšie.
@biaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Fuu, zeny.... Uz som si pripadala chora. 😆😆 A povedzte mi, co robite proti tomu? 😄
Možno by bola riešením antikoncepcia, keď som ju brala, nemala som také výkyvy.. Ale už bolo dosť chémie.
aj ja mám teraz cca týždeň do ms a akurát dneska ešte doobeda som spomínala že keby mám nôž alebo kudlu v ruke tak hádam aj zarežem niekoho😀teraz navečer mi je o niečo lepšie už nemám také blbé nálady ako doobeda.Katastrofa čo dokážu hormony.Nervozna som hrozne niečo a viac plačlivá za hocijakú somarinu čo som si všimla
Moj syn od 12 rokov, uz automaticky vie: Co so taka nervozna a podrazdena mas cervene dni? Toto vzdy dostanem, kazdy mesiac den pred menzesom alebo prave v 1. den ked ich mam.
Hormony su svina.
Na to myslim vtedy ked uz teraz.15 rocny syn, s aktivnymi hormonmi na mna vyleti z nicoho nic, potom o 3 minutky by som ho vedela aj na chlieb natriet.
Áno a ešte k tomu som si musela o pol druhej v noci ist vziať niečo sladké lebo by ma urvalo 🤣🙈