Ahojte mám na vás otázku ohľadom intimity s partnerom. Nechcem podrobnosti iba potrebujem názory iných. Ako prebieha váš sexuálny styk. Vždy ste pri tom s partnerom úplne nahí. Môj akoby občas nemal potrebu ma vyzliecť že občas mi nechá tričko alebo podprsenku, jasne že ak sa vyzliekam ja tak je to iné len občas čakám že bude trochu priamejší. Lebo potom mi to príde že mu stačí byť vo mne a zbytok tela ako keby ho nezaujímal. A aj on si niekedy nechá tričko a musím mu povedať niekedy aby si ho dal dole. Jasne že občas to neriešim ale niekedy mi to jednoducho vadí že chcem aby sme sa cítili viac fyzicky navzájom.
Sme spolu vyše roka.
Nechcem prosím odsudzovanie som mladá a proste chcem vedieť. Ďakujem za každú odpoveď.
Jaaaaaaj, dievčatko 😁 určite ti tu budem popisovať, ako to vyzerá, keď máme s mužom sex 😁
Na toto nie sú normy, to si vydiskutuj s frajerom, ak ti niečo nevyhovuje.
A čo čakáš, že ti tu cudzie ženy poradia? A čo mu potom povieš, že ale ženy na Modrom koníku povedali....? Každému vyhovuje niečo iné, niekto to má takto bežne, niekto nie. Ak sa ti to tak nepáči, alebo ti to vadí, je to vaša vec, ktorú si musíte vydiskutovať vy dvaja a nie s cudzími ľuďmi. Nechápem, aké veci ste už niektoré schopné riešiť na verejných fórach.
Mozno ho vzrusuje, ked nie ste uplne vyzleceni, mozno mu vadia jeho/tvoje speky, mozno nema cas na vyzliekanie lebo chce hned zasunut... 🤷♀️
Ved sa ho spytaj, preco to tak ma.
@lenica11 kolko mas rokov? Treba si to vydiskutovat s priatelom, my na MK ti moc nepomozeme
@lenica11 mna akoze prekvapuje s cim vsetkym maju dnesne zeny problem ..
no kazdopadne mozno bude stacit sa s nim o tom porozpravat ..
Ženy, keď nechcete odpisovať, tak načo sa obúvate do autorky? Človek tu nemôže niekedy položiť otázku bez toho, aby ho tu nezlynčovali..
No a aby som odpovedal na otázku, tak my to robíme aj tak, aj tak a neriešime to... popri deťoch, ktoré nás nenechajú 5 minút na pokoji (hlavne teraz cez prázdniny), sme radi, keď sa z času na čas niekde dokážeme zašiť na rýchlovku... ale ako tu už niektoré dámy povedali, ak sa ti to nepáči, treba komunikovať... v sexe sú kadejaké úchylky ok, pokiaľ sa to páči obidvom...
Máme dve deti tak nie je čas mazlanie a vyzliekanie tričiek.Damre rýchlovku a je to.Kazdy si uľaví a je to.Ak sme sami tak sme úplne nahí ale to sa stáva ozaj raz za uhorský rok 😉
Obcas sme uplne nahi a dost casto mam na sebe len take sexy tielko v ktorom zvyknem aj spavat ...tielko stiahnem do pol pasa a je...cize ako keby som naha bola😂..a je to sexy aj preneho aj premna...😂👍
Aj my sme málokedy vyzlečení, muž má nikdy sám od seba nevyzliekal,tiež mi to prišlo zo začiatku divne,ale zvykla som si a ako píšu ostane baby, pri deťoch som rada kym to ráno stíhané v pyzame na rýchlo
Ona len chcela vedieť či je to ok, či to každý chlap takto...
Nie každý chlap je iný, niekto ide na vec hneď , niekto sa chce maznať a bozkávať celé telo a ste spolu dosť dlho on len robí to čo tebe vyhovuje, keď si ticho a len,,držíš,, on je len rádnenarobí sa toľko🤓
Riešiš totálne somariny...tu bude problem iný a to taký že ťa fakt zaujíma skôr to že či ste pri tom s niečim na sebe než to ako si pri tom rozumiete....ja neviem ako iní ale keď je "rýchlovka" alebo aj nerýchlovka niekedy aj kašleme na to či aj niečo na nás zostalo keď to na nás príde lebo u nás je skôr "erotická" reč na prvom mieste 😂 proste sa bavíme ako pubertiaci ešte aj v posteli hoc aj pri doslova rýchlovke...a čuduj sa svetu niesme ani rozvedení ako časť tých ktoré sem chodia vyplakávať čo s chlapmi nedokážu ani len v posteli viesť reč namiesto riešenia sprostostí
@marseillefan ďakujem...
Ďakujem každej za objektívny názor
No.. Niekedy sa proste nestihne a ideš rovno na to 😅 ale keď ti to doslova takto vadí, tak určite to komunikuj s partnerom a uvidíš. Však on určite chce, aby si bola co najspokojnejsia, len nememu decku ani vlastná mať nerozumie.. Vieš ako
@elementissa áno ďakujem
asi ho zvyšok tela nezaujíma...ide priamo na vec...načo sa zdržiavať vyzliekaním 😀
@lenica11 ahoj 🙂 no niektorých chlapov to dost rajcuje, keď má baba podprsenku. MY sme sa o tom ale nikdy nerozprávali pri káve, že "no ako teda, dnes sa vyzlečieme či ? 😀 " ja viem ale, čo chceš povedať. Tiež sa niekedy vyzlečieme, niekedy si necháme tričká. Ale keď ho nechcem mať, tak si ho dám dole a on, ak si ho tiež niekedy nedá a nechcem aby ho mal na sebe, tak mu ho proste vyzlečiem 😀 Skús to zobrať do svojich rúk 🙂 Chlapi to niekedy chcú veľmi rýchlo a neriešia oblečenie.. tak buď kreatívna a vyzleč ho 😀
Čo mňa totálne vie rozhodiť je, keď si asi raz alebo dvakrát nedal dolu ponožky 😀 to je vrchol hrôzy 😀 nech má aj bundu na sebe, ale ponožky nikdy ! 😀
@lenica11 a samozrejme, nič si z tých reakcií niektorých nerob. Nie každá žena o tom chce rozprávať... 🙂 čo je pochopiteľné, je to chúlostivé. Pokojne mi napíš aj Poštu, ak Ťa ešte niečo bude zaujímať. ja nemám s tým problém, sme ľudia. Čo mi robí viac zle, ako hovoriť o sexe, je ľudská zloba...
@banderaska29 ďakujem za milu a úprimnú odpoveď 😄❤️ Pekný deň a hlavne bez ponožiek
A naco ti je dobre vediet to? Kazdemu vyhovuju ine praktiky. Treba si to vydiskutovat s partnerom