Ahojte baby, bola som presvedčená, že aj druhýkrát idem rodiť prirodzene. Bohužiaľ to dnes v noci skončilo už v 32tt akútnou sekciou. Chcela by som sa preto opýtať na overené tipy, ktoré vám pomohli aby ste mali peknú jazvu. Počula som už aj o lampe, ktorou baby jazvu nasvietili pravidelne. Alebo hocijaký sprej, krém, hocičo. Ďakujem.
@dominikamacakova to úprimne netuším, mám to ešte prelepené. Dúfam, že ma zašili a nedali svorky, keďže ďalšie bábätko už neplánujeme.
@soffi_ ahoj, ja som si našla na nete videá na masáž, neviem, či to pomohlo, ale mám to naozaj pekné. A bolo to aj príjemné, každý deň pár minút, dokonca mám už cit v celej časti (moja známa po cisárskom už nikdy necítila dotyk v niektorých častiach).
@soffi_ dúfam ze babatko je v poriadku keď sa takto skoro narodilo....uprimne- mne by bolo v tvojej situácii jedno ako bude vyzerať jazva keď sa ti narodilo predcasniatko.....veľa zdravia a šťastia
Máš tam svorky, alebo zašité? Mne po svorkách ostala strašná jazva. Išla som na druhú sekciu do inej nemocnice, tam mi ju zašili a ostala mi iba tenká čiarka. Nič som s tým nerobila.