Stály pocit na močenie

24. mar 2024

Už od včera večera mám stále pocit na močenie . Niekedy je to silnejšie niekedy slabšie. Nepociťujem žiadne pálenie keď idem na malú. Iba taký celkový diskomfort . Momentálne som chorá klasická chrípka. Myslíte že to môže byť tým ? Čo poprípade robiť doma aby sa mi uľavilo a po akej dobe ísť keď tak zas k doktorovi?

nataly420
24. mar 2024

Ja to mavam keď mám oslabený organizmus a je to hrozné. Trvalo mi to aj par mesiacov….

lindous
24. mar 2024

Ja presne taký pocit mávam, keď som dehydratovaná, čo sa počas chrípky môže stať... piješ dosť? mne pomôže vtedy veľa veľa vody piť

deti95060810
24. mar 2024

nemáš zápal moč. ciest? ja to mám vtedy... problém s mechúrom.

alickapusinka
24. mar 2024

aj cukrovku môžeš mať.

candii
24. mar 2024

Ja milujem spanie mi otvorenej ventilačke alebo aspoň na mikro ventilacku a to aj zime. Milujem keď je v spálni zima 🤣 to má za následok že vždy potom keď si nechám takto okno vkuse cikam. Už nemôžem 🤣 a potom keď veľa kávy vypijem.

autor
24. mar 2024

@deti95060810 je to dosť možné 😒 obliekala som sa ako kebyže je už 25 stupňov

zeldia
24. mar 2024

Aj ja sa pripájam k tomu zápalu močových ciest, skús dva tri dni pit urologicky caj. Keď máš ten pocit že ti treba na wc, aj sa vymočiš či len kvapky?

autor
24. mar 2024

@zeldia normálne chodím cikať. Ale potom mám pocit že mi stále treba . 🙃 Ale žiadne pálenie ani nič

zeldia
24. mar 2024

Skus ten urologicky caj s tým nic nepokaziš a možno sa ti uľaví ak nie tak určite k lekárovi.

mariazatkova
25. mar 2024

Môže aj nemusí to byť vážne. Pokiaľ sa ti to nezlepší určite by som išla k doktorovi.

andula1961
26. mar 2024

a co ked je to u detí?,