Ahojte, som jediná alebo už nechápem. Vidím ako ženy píšu ze niekedy nenosia nohavičky alebo teda nenosia intímky a vložky majú len počas menzesu. Ja nemôžem byť par hodín bez intímky inak si môžem nohavičky prezliekat každú chvíľu. Vkuse mam výtok. Denne miniem tak 3 intímky. Nemám žiadne problémy, aj z gyn hľadiska je všetko ok. Ako to robia tie ženy ze nemajú žiadny výtok??
@januska12323 bola som s tým pri viacerých Dr. Vždy všetko ok
Ja mám to iste, intímky mením 2x denne pred MS a počas ovu aj 3x, všetky gyn vyš sú ok
@nikto2234 vážne, akoby sme toho fakt mali málo. Ja nechápem kto toto rozdeľovať, žena ma s tým "dole" vkuse nejaké problémy a chlap sa len poškriabe a všetko je ok, už mi to neskutočne lezie na nervy
No jo až tak by som to nehovorila, aj chlapy majú svoje problémy tam dole síce menej ako my ale maju
Bože hrozne niečo, ved už mi je to aj také trápne pred manželom, keď sa ma opýta ze prečo ja stále nosím tie intímky keď iné ženy nie. Hneď po sexe si obliekam nohavičky a nespím nahá do rána... Ani len v plavkách nemôžem byť dlhšie..
To vaši chlapy to nevedia akceptovať? Môj partner to vie od začiatku a nemá s tým problém, akceptuje to
Bohužiaľ každý máme na tele niečo, čo sa vymyká,, normálu" niekto má pálenie záhy, niekto alergie, ty máš toto. Ja mám napr ekzém. Musím sa 2 krát denne a vždy po namočení do vody komplet celá natrieť. A tiez je to otrava
@stellarstar presne tak ako píše @nikto2234, mne samej je to nepríjemné. Proste niekedy si to chceme rozdať len tak naraz ale ja musím vždy začiatok prerušiť a ísť na wcko skontrolovať...
@nikto2234
Autorka tak samozrejme ze aj mne je to nepríjemné a najmä v práci musím dávať pozor lebo mame biele nohavice a ja k tomu mam aj stresovú inkontinenciu ale keby som sa musela každých 15 m skontrolovať by mňa asi šľak trafil
A nemôžeš to mať práve z tých intimiek? Skúšala si byť aj bez toho napr doma ale viac ako deň samozrejme? Keď tak skus anionove vložky
Mala som podobný problém. Aj som bola na rôznych vyšetreniach ,či všetko ok...vraj všetko ok...je to prirodzena činnosť maternice...
Ale keď začala korona, zľakla som sa, že priberiem, tak som začala meniť stravovanie, hľadala som zdravšie alternatívy a pridala som, vzhľadom na zúfalú kvalitu dnešných potravín, výživové doplnky...a stalo sa čo som nečakala...telo sa vplyvom výživy dostalo do stavu, že okrem iných veci, zmizli aj moje výtoky...
no nemusi byt vsetko vytok,zvlast,ked sa skonci menzes, a za par dni ti zacne akoby vytok.Pokial ste v reprodukcnom veku,teda este nie ste v klimakteriu, ten vytok moze byt plodny hlien.To znamena, ze vtedy mozte prave otehotniet, Treba si nastudovat, Bilingsovu metodu Planovane rodicovstvo,tam je to vsetko vysvetlene, hlavne co sa tzka tohto hlienu.,lebo ja som si tiez myslela, ze mam neeskutocne mnozstvo vytoku, a to som mavala plodny hlien.Na to som prisla, pri studovani tejto bilings.metode.Samozrejme moze mat zena aj vytok chorobny,ale ten dokaze gynekolog, pri prehliadke aka vysla cytolologia a samozrejme vysetrenia sono maternice.chorobny hlien moze robit zene tazkosti, trebars zapal mocovych ciest.
Tak je normalne mať bežne non stop výtok alebo nie? 😁
Ja som z toho už debil.. celý život žijem s tym že ano rano si dam čiste spodne pradlo, večer po celom je mierne špinavé (nič na čo by bolo treba vložku) .. a myslim si že je to okej (zdravotne som okej)
Alebo tie výtoky čo tu spomínate je niečo silnejšie?
@vorkola tak som plodná každý deň vkuse? 😂
@nika_val to je normálne, telo sa čistí. Autorka a jej podobné minú kopec intimiek takže tipujem, že myslia väčšie množstvá.
Zmen lekara,potrebujes vysetrit, cele brucho, aj malu panev,+konecnik
Ak mas moznost, zozen si knizku Plodnost, cykly a vyziva, tam sa venuju tomu ako strava a vela ovplyvnitelnych veci vplyva na hormony a priznaky plodnosti (kam patri aj napr. ne/plodny hlien). Niektore veci prekvapili i mna (knihu nemam, citala som z nej len ukazky), napr. si spominam, ze tam bolo, ze spanok v zatemnenej miestnosti ovplyvnuje tiez tieto veci (hlien, jeho mnozstvo a konzistenciu) a aj tam bolo vysvetlene ako a preco, no to uz si nepamatam 🥴
Už som tu o tom písala, ženy ma poslali na gyndu 🤣 Niektoré to proste máme tak. Ak si v poriadku, nič sa nezmenilo, nauč sa s tým žiť. Je potrebné rozlišovať výtok (hlien) počas cyklu, normálny sekrét a patologický. Intimky naozaj nie sú na každý deň, je to len reklamný ťah. Ak chceš, píš správu. Ak si ebnutý chlap, ani sa nenamáhaj.
@alicka99 prepáč ale práve tvoj koment mi príde ako reklama na niečo..
Neponúkam žiadne produkty 🫡 Ale rozumiem, mne tu už párkrát ponúkali tiande 😆 Tak prajem všetko dobré.
Ahoj,prešlo to?
@anyhoney ahoj, zatiaľ nie. Chystám sa na kremelinu. Doteraz som dojčila takže som nemohla
Podľa mňa teda vôbec nie je zdravé každý deň mať niekoľko intimok. Dala by som sa vyšetriť na všetko možné keby to tak mám.