Stále mám výtok

whats
23. nov 2015

ahojte chcela by som sa spytat jednu vec. odkedy si pamatam mam stale vytok. biely, obcas mierne zltkasty a zapachajuci. do teraz som si myslela ze je to normalne kedze u nas sa o takých veciach nehovorilo nemal mi to kto vysvetlit. nedavno som o tom niekde citala a teraz mam zmätok. tak teda je to normalne alebo nie? ak nie tak ako to ze mi nic nezistili? pravidelne chodim na kontroly, vytery a chodila som rok do CAR. kebyze to nie je ok tak asi by mi uz nieco zistili. ci????

seahorse27
23. nov 2015

Zapachat by nemal - to vyzera na bakterialnu infekciu. Daj si urobit kultivaciu, tu nerobia bezne pri preventivke, len ak je podozrenie na infekciu a v tehotenstve.

whats
autor
23. nov 2015

a je mozne mat taketo nieco aj 10rokov? odkedy si pamatam to tak mam.

8291
23. nov 2015

Určite by zapachať nemal a tiež som toho nazoru ze určite ist na kutivačne vyš.ale v rámci preventivky by kultivačka mala byť urobená.viem že to mnoho gynekolog.nerobí.

bajana
23. nov 2015

@whats ja som na tom podobne a uz to neriesim....vsetky vysetrenia boli vzdy OK....niekto to tak skratka ma

whats
autor
23. nov 2015

a neni ti to neprijemne? mne strasne. chcela by som sa toho zbavit. 8291 prave to ze naozaj pravidelne chodim na vysetrenia ale nikdy nic zle. len obrovsky pcos. okrem toho nic.

sweetzu
23. nov 2015

chod k doktorovi nech ti urobi neake testy