žienky poradte..minuly tyzden som sa liecila z akkutnej hnacky proste viac ako 15x vsetky vysledky negativne,nasadili antibiotika/probiotika samozrejme stale beriem/
teraz po riadnej diete zacinam pridavat potraviny..stolica super s trochou hlienu,ale 5x za den
myslite ze sa to este upravi? alebo mam ist k obvodnej/ta ma posle na gastro..../
@arcticcode ant.od nedele neberiem :-/
@silviatko to je oravda, ale plesne z nich sa v tele mozu kludne zdrziavat este aj 10 dni
@arcticcode takze mam pockat do pondelka a ak sa to neupravi tak az vtedy doka,zajtra este nie..?
noo ja kyslu kapustu mooozem aj superovvu ale prehana ma z nej to zase si dokefem stolicu a mlicne zakazane co teraz? :-/ dakujem
Moze byt aj Clostridium difficile. Je to bakteria po niektorych Atb. Odporucam dat vysetrit a uzivat Biogaia.
@stanulienkat ja nemam hnacky 🙂 a na infekcnom mi vsetky vzorky a vytery brali ake su len mozne vsetko negativne :-
@silviatko Tak potom len narušená črevná mikroflóra ,odporúčam probiotiká bio Gaia . Veľmi mi pomohli.
@stanulienkat dakujem 🙂 mam ich doma ..
Babule tiez mam tu pliagu.... Ale neviem ci aj z vas niektora ja hnacky nemam ale stolica je ako halusky)) a zlto oranzova... Ste na tom posobne nidktora.?? Dik
Ak je to z atb, tak sa to upravi. Okrem tabletovych probiotik, ktore ti niekedy doplnia "az" 3 druhy z celkoveho poctu cca 1400 druhov laktobacilov, skus aj prirodne probiotika - acidko, jogurty, ak mas odvahu tak aj kyslu kapustu