Spôsobuje štítna žľaza problémy pri snažilkovaní?

disney7777
5. feb 2014

A čítala som na internete že je problém a neplodnosť....s manželom sa pokúšame o dieťa už skoro 4 mesiace a nič.....mate niekto skúsenosti alebo rady? ďakujem....

syrik
5. feb 2014

Môže A nemusí 🙂 Ja sa liečim už asi 5rokov A otehotnela som na tretí pokus 😉 Záleží, či je liečená A či si správne nastavená na lieky.Ak nevieš,či máš alebo nemáš problém so Sz,lebo nevidno Z príspevku, daj si urobiť odber U praktického lekára.

hedamaria
5. feb 2014

Áno môže, sesternica tento problém mala a podarilo sa jej otehotnieť až po liečbe.

talexa
5. feb 2014

tak nám sa s manželom nedarilo 1 celý rok a pekne mi z toho začalo šibať, až časom som sa dozvedela , že takýto problém môže spôsobovať porucha štítnej žľazy, lieky som užívala pravidelne, ale aj tak to akosi nešlo, teraz už máme 9 ročného syna , chce to trpezlivosť a hlavu horu, nech sa Vám "zadarí" čo najskôr 😉

obcansr
5. feb 2014

ja som nemohla otehotniet 2 roky , bola som u dr urobila vyšetrenia a zistila vyšší prolaktín v krvi, tak som bola na endokrinologii dali mi lieky a do pol roka som bola tehu , nepíšeš či máš aj ty problémy šz , 4 mes je ešte málo , možno ste len netrafili správne dni na oplodnenie

leanny
5. feb 2014

Ja sa liečim na štítnu 9 rokov, od 2007 ju mám vyoperovanú. Keď som chcela otehotnieť, endokrinologička mi vysvetlila, že pri nízkej hladine hormónov, ktoré produkuje štítna je to takmer nemožné. Ja beriem tieto hormóny v tabletkách, pravidelne chodím na kontroly a otehotnela som na prvý pokus.
Ak je problém štítna, dá sa to veľmi dobre upraviť.

katinka4
6. feb 2014

my sme sa snazili polroka a nic , tak mi doktorka urobila testy na hormony, potom som isla na endokinologiu a liecim sa uz rok.Az teraz mi liecba zabrala a mame sancu na babo.

motorolka
20. mar 2014

My sa snazime tiez uz skoro rok,zmenila som uz aj doktora a hned na prvom sedeni mi povedal,nech idem cim skor na kontrolu SZ tak ma caka vysetrenie,som zvedava..ale mam aj strach aj ked na druhej strane by to par veci aj vysvetlilo...tak sa uvidi..
😒