Ahojte.Mate niekto skúsenosť,že progestanelle spôsobuje pocit na vracanie, celkovo takú ťažobu na žalúdku? Ďakujem
@kiki68 a do jolkeho týždňa si ho brala?
Ahoj, ja som ho brala počas tehotenstva, ale nebolo mi z neho zle.
@majka176 mne je z neho teda riadne zle 😞🤮
@vierkainka ahoj, začni si ho vkladať a nebude ti zle 🙂 na žalúdok je to riadny humus 😐 aj sa lepšie vstrebe keď ho vložíš.
@18dada18 vkladám ho,preto neviem či to s tým súvisí,lebo mne je strašné zle
@vierkainka mne bolo ak som ich prehltala, ak som vkladala do posvy tak nie
@vierkainka fiiha tak to skôr nie ako áno. Kedze nejde cez žalúdok nemá ti byť z neho prečo zle. Pokiaľ vkladas v tehotenstve tak skôr sa prikláňam k tomu, ze ti je zle z tehotenstva. 🙃
@vierkainka pokiaľ vkladáš tak ti nebude zle z neho..
@vierkainka cca pol hodinky po užití tabletky sa citim ako fajne opitá....preto si ho davam pred spankom. Snazime sa o dieta a mam to na úpravu cyklu...
Súvisí...mne sa po ňom aj točila hlava, nedokázala som fungovať. Vyradila som ho.
@vierkainka Ja som si ho tiež nemala vkladať zospodu ale zapínať klasick a veru áno, bývalo mi z neho blbo, totálne ťažko. Bola som PN, nebola som schopná fungovať 🥴
Ja som ho teraz užívala 10 dní kvôli cyste a mne bolo tak zle, hlavne v aute, že ma napínalo na vracanie, takže áno... bývalo mi zle.
@vierkainka treba si vkladať do pošvy keď ti bude z perorálneho užívania zle.
@vierkainka dlho , do 20tt alebo tak nejak
@kiki68 no ja som na Tom rovnako
@vierkainka ja som bola taka rada ked som to mohla vysadit, lebo mne z toho bolo neskutocne zle
@kiki68 a do kolkeho týždňa si to užívala?
Ahojte,nechcem zakladať novú diskusiu,tak sa skúsim opýtať v tejto mojej,aj keď úvodná téma bola o niečom inom.Baby,od kolkeho týždňa vám bolo vidno tehotenské bruško?ja som podľa ultrazvuku v 13 a ešte je také celkom mini.Vyzera ako keby som bola len dobre najedena.Je to ok? Ďakujem.
@vierkainka mne bolo po utrogestan tak zle, ze som prestala soferovat, neustale blbo