Ahojte baby, prosím o radu... Prišla som o dieťa v 9.tyzdni, prišlo to samo a spontánne... Na kyretaz som nešla, myslela som, že keď to už prišlo, nejak to teda príroda zariadi... Od štvrtka ma to chytilo, je to už 5.den, také kŕče ma chytaju, už som zúfalá, či to je prirodzené alebo sa deje niečo zlé... Chvíľa som ozaj strašne zúfalá... Ďakujem za rady
Tak nie je teda niečo v poriadku?
chod nech ťa skontrolujú, môže to byť normálne, ale aj nemusí. Aspoň budeš vedieť na čom si
Ze o 2 týždne na kontrolu prísť
Ale toto je chvíľami na mega zblaznenie, ja či nemá niekto s tým skúsenosť, na koho to prišlo prirodzene a mal takú skúsenosť ako ja...
Práveže ani tak silno nekrvacam, aké má kŕče... Ved už to mám takto 5.den
@noemi155 kyretaz, podla situacie, odporuca gynekolog. Svojvolne neabsolvovanie zakroku moze viest k vaznym komplikaciam, odporucam pohotovost
Niekedy stale po potrate aj vycistili.
Hettinka , prosím ťa a mala si nejaké kŕče alebo niečo tomu podobne, či si to v pohode vydržala? A potom si na kyretaz nemusela ísť?
Aj mne sa to bohužiaľ stalo v 10siatom tt.Začala som krvácať večer a mala som aj riadne bolesti.Celú noc som mala silné kontrakcie,dala som si tabletku a modlila sa nech to už skončí.Ja som nakoniec na kyret ist nemusela.
Tak ako vidím, musím navštíviť gynekológa čím skôr, lebo tie moje kŕče pravdepodobne nebudú v poriadku... Ďakujem
Dobrý den já som minulý rok aprili potratila v druhém mesiaci a od vtedy sa mi nedaří Bola aj u gynekologa ale vravi ze mam vsetko pořádku
Pohotovost