Špinenie v tehotenstve po veľkej potrebe

30. sep 2023

Ahojte baby, písala som tu už dávnejšie. Zhruba od 6tt (som v 8tt) beriem duphaston a ascorutin, keďže som špinila. Špinenie uuplne pominulo, ale dnes som šla na veľkú potrebu a keďže mám akúsi zápchu, tak som viac tlačila a hneď som mala na papieri kuuusoček svetlohnedého výtoku. Mali ste to niektorá? Kedy to konečne prestalo? 🙏
Dr. hematóm nikde nevidí, hovorila, že je všetko v poriadku, asi ide o nejaké slabšie cievky, ktoré praskajú kvôli prekrveniu. Len ma to hnevá, pretože som sa už tešila, že to nemám a teraz zas 🙄🙈
Už sa mi to stalo raz, hovorila som jej aj o tom, ale nejako na to nezareagovala. Mňa len zaujíma, kedy mi to prestane🙄🙈 ďakujem.

nelca0510
30. sep 2023

Dávaj si veľa vlákniny a zmakcuj stolicu

autor
30. sep 2023

@nelca0510 ďakujem dávam si, len sem tam mam ten problém, zatiaľ teda len 2x a aj to vtedy, keď mám nevoľnosť a nič nedokážem zjesť len nejakú suchu stravu 🙈 akurát ma teda trápi, do kedy to bude trvať:( už by som rada prestala špiniť úplne, keďže do prvého trimestra mám mať menej pohybu a máme byť aj bez sexu, rada by som v druhom už bola bez obmedzení🙏