Špinenie v menopauze

31. okt 2020

Žienky, chcela by som sa opytať, či ste niektora mala časte špinenie , keď ste prechadzali do obdobia menopauzy. Menzes mi začal vynechavať, ale občas sa objavi take 2.3 dňove krvave špinenie.Neviem, či to už bude konie?.Hodnoty hormonalneho profilu už ukazuju menopauzu.Krvacanie sa ku koncu zoslabilo, alebo ste krvacali stalou intenzitou až do poslednej menštruacie? Vďaka Vam za rady.

janetinka27
31. okt 2020

skus sa opytat dr,mozno.by nebolo zle kuknut sliznicu na sono,aby si mala pokoj a nemusela sa pri kazdom dalsom spineni obavat🙂

nelca0510
31. okt 2020

Pri tomto by si mala ísť gynekológovi, nech to pozrie.

autor
31. okt 2020

Ja mam tiež rovnaky problem a ku gynekologovi chodim pravidelne každy mesiac aj častejšie, stale som v sledovani. v lete som bola aj kvoli tomu na kyret, vysledok z histologie v poriadku.Tiež mi menzes meška, medzitym niekedy na niekolko dni špinenie. Lekat mi povedal, že sa to deje kvoli hormonalnej nerovnovahe.Progesteron je skoro nulovy a estrogen zostatkovy vo vaječnioch. Sťastne su tie, ktore tento problem nemaju.

nelca0510
31. okt 2020

Mrzí ma to. Naozaj máš "pech". Mame moje známej proste neprišiel menzes a ze bum hotovo už nepríde. Bez žiadnych problemov..