Špinenie - slabý výtok

nikolkollarova
23. jan 2024

Ahoj žienky mam otázku...zacala som spinit vcera ale velmi slabe skor by som to sni nenazvala spinenim ale strašne slaby vytok ale asi tak o 3 hod uz som nemala nic ani spinenie skratka nic len sa citim strasne cudne a beriem antikoncepciu ma to s tym nejaku suvislost

msnesquik
23. jan 2024

@nikolkollarova moze byt slaba..kolko ju uz beries?

nikolkollarova
autor
23. jan 2024

@msnesquik 2 mesiac

msnesquik
23. jan 2024

@nikolkollarova no, moze byt, ze ti nesedi, ja som to tiez tak mala, skus este jeden mesiac a ptm chod k lekarovi, nech ti zmeni

nikolkollarova
autor
23. jan 2024

@msnesquik ale pretym som to nemala

msnesquik
23. jan 2024

@nikolkollarova ani ja som prvy mesiac nemala a druhy pri obidvoch, co som zatial uzibala

nikolkollarova
autor
23. jan 2024

@msnesquik je antikoncepcia 100%??

msnesquik
23. jan 2024
nikolkollarova
autor
24. jan 2024

@msnesquik takze neotehotniem

janadj
24. jan 2024

@nikolkollarova žiadna antikoncepcia nie je 100% …vždy je šanca na otehotnenie aj keď mala…sú lieky, ktore môžu znížiť účinok HAK, dôležitá je aj pravidelnosť užívania v ten istý čas …:ale keď máš novú a užívaj ju krátko, skôr je šanca že si telo na to zvyká a môže sa prejaviť špinením

nikolkollarova
autor
24. jan 2024

@janadj uzivam ju uz druhy mesiac a spinenie mam tak 3 hod a potom uz nie vcera som mala len dva razi na toaletnom papieru ms uz mala byt cakala som ze sa rozbehne ale nic a prvi mesiac ked som zacala uIvat tak som mala tak ze ms ked skonvila tak som mala silne spinenie asi týždeň a tento raz som mala strasne slabe ze skor iba na toaletnom papiery iba tak za to sa putam ci su 100%alebo to moze aj to tehu v druhom pripade no...a pravdu povediac moc by som teraz nechcela byt tehu

janadj
24. jan 2024

@nikolkollarova nejaký čas teba kým si telo zvykne na HAK a nemusí ti hneď sadnúť, skúša sa ozvať svojej lekárke….ak ju berieš každý deň a v cca rovnakom čase nepredpokladám že si tehotná

nikolkollarova
autor
24. jan 2024

@janadj dobré ale aj pretym ked som brala inu tak mi takto nerobilo

janadj
24. jan 2024

@nikolkollarova mne to tiež nerobilo a teraz som menila a tiež som s tým mala problém asi 2cykly

nikolkollarova
autor
24. jan 2024

@janadj no len aj ms mi meska

msnesquik
24. jan 2024

Tak ale spinis, tak ako ze meska ms, ms moze byt ajt o spinenie..

nikolkollarova
autor
25. jan 2024

@msnesquik ano?? Ako som uz hore pisala ono to ani ako spinenie neni len taky zafarbeny vytok a od vtedy som uz nemala ale podbruskom ma ten den pobolievalo