Ahojte baby.menštruácia mi skončila normálne ako stále... Ale potom som začala trocha krvácať...sem tam ma pichne na ľavej strane ako keby vajecnik..no neviem si to vysvetliť... Má z vás nejaká podobnú skúsenosť? Čo to môže byť?
No veď pôjdem keď budem môcť..ale momentálne som v zahraničí. Cistu nemám určite bola som pred odchodom na kontrole.. Antikoncepciu neberiem...stres nemám 😀 no uvidíme.
Nepises kedy ti skoncila MS a kedy si zacala krvacat... A kedze pises do "som tehotna" nevieme ani kedy si mala styk a ovulaciu.... To, ze si bola na kontrole pred odchodom, neznamena, ze nemozes mat cystu....
No písala som do skupinu som tehotná z????? Čiže je to otázka...snažíme sa o miminko tak preto sem.A keď som napísala že mi skončila ms tak som to Myslela tak že mi skončila teraz. Asi by som nepísala o niečom čo bolo pred mesiacom...A už druhý deň som začala spinit a trvá to až do teraz
...už som tu dala pár príspevkov v nádeji že mi niekto aspoň približne odpovie alebo poradí..ale v poslednom čase sa tu dočkavam len samej kritike... Ktorá nemá nič spoločné s tím na čo sa pýtam.. ☹
mimomaternicove tehotenstvo
@lilo0709....ved sme ti tu povedali priblizne čo všetko to moze byt. Konik ti odborne vyšetrenie nenahradi a len tu kazda bude tipovať čo asi a čo mala ona. Nepoznáme tvoj cyklus, či berieš nejake lieky, či mas ok endokrinologiu, či si nebola chora atd......skratka neda sa s určitostou povedat ,,je to toto,,...Priblizne to je hormonalna nerovnovaha...ak nemaš nejake velke bolesti, krče tak najskor to budu hormony.
Ok ďakujem aj tak.
Ja som 2 dni po skonceni zacala spinit, neskor trochu krvacat, bolesti ako pri menzese, plus tahanie a bolesti vajecnikov. Biochemicke tehotenstvo. A mozno to mas len z prechladnutia a podobne. Kazdy cyklus je iny
Ujo ,,gugl,, vyhadzuje ,,milion,, dovodov... -
cysta, antikoncepcia, stres, kolísanie hormonov, ovuláčné krvácanie, zápalový proces v krčku maternice...presnu odpoved dá az gynekologicke vyšetrenie. Ostatné je len varenie z vody a internetová diagnostika. Navštiv gynekologiu.