Špinenie - slabé krvácanie po menštruácii

lilo0709
13. jan 2017

Ahojte baby.menštruácia mi skončila normálne ako stále... Ale potom som začala trocha krvácať...sem tam ma pichne na ľavej strane ako keby vajecnik..no neviem si to vysvetliť... Má z vás nejaká podobnú skúsenosť? Čo to môže byť?

sardinka336
13. jan 2017

Ujo ,,gugl,, vyhadzuje ,,milion,, dovodov... -
cysta, antikoncepcia, stres, kolísanie hormonov, ovuláčné krvácanie, zápalový proces v krčku maternice...presnu odpoved dá az gynekologicke vyšetrenie. Ostatné je len varenie z vody a internetová diagnostika. Navštiv gynekologiu.

lilo0709
autor
13. jan 2017

No veď pôjdem keď budem môcť..ale momentálne som v zahraničí. Cistu nemám určite bola som pred odchodom na kontrole.. Antikoncepciu neberiem...stres nemám 😀 no uvidíme.

sibalka21
13. jan 2017

Nepises kedy ti skoncila MS a kedy si zacala krvacat... A kedze pises do "som tehotna" nevieme ani kedy si mala styk a ovulaciu.... To, ze si bola na kontrole pred odchodom, neznamena, ze nemozes mat cystu....

lilo0709
autor
13. jan 2017

No písala som do skupinu som tehotná z????? Čiže je to otázka...snažíme sa o miminko tak preto sem.A keď som napísala že mi skončila ms tak som to Myslela tak že mi skončila teraz. Asi by som nepísala o niečom čo bolo pred mesiacom...A už druhý deň som začala spinit a trvá to až do teraz
...už som tu dala pár príspevkov v nádeji že mi niekto aspoň približne odpovie alebo poradí..ale v poslednom čase sa tu dočkavam len samej kritike... Ktorá nemá nič spoločné s tím na čo sa pýtam.. ☹

sykorkauhliarka
13. jan 2017

mimomaternicove tehotenstvo

sardinka336
13. jan 2017

@lilo0709....ved sme ti tu povedali priblizne čo všetko to moze byt. Konik ti odborne vyšetrenie nenahradi a len tu kazda bude tipovať čo asi a čo mala ona. Nepoznáme tvoj cyklus, či berieš nejake lieky, či mas ok endokrinologiu, či si nebola chora atd......skratka neda sa s určitostou povedat ,,je to toto,,...Priblizne to je hormonalna nerovnovaha...ak nemaš nejake velke bolesti, krče tak najskor to budu hormony.

lilo0709
autor
13. jan 2017

Ok ďakujem aj tak.

amelie2017
13. jan 2017

Ja som 2 dni po skonceni zacala spinit, neskor trochu krvacat, bolesti ako pri menzese, plus tahanie a bolesti vajecnikov. Biochemicke tehotenstvo. A mozno to mas len z prechladnutia a podobne. Kazdy cyklus je iny