Špinenie pred očakávanou menštruáciou

21. júl 2023

Ahojte,viete mi poradiť prosím.
Menštruáciu čakám vo štvrtok,včera som začala špiniť,hnedé aj ružové spinenie,veľmi jemné.
Snažíme sa o bábätko,môže to byť uhniezdenie?
Keďže by mi test ukázal odpoveď? Ovuláciu nemám odsledovanu.
Ďakujem

autor
21. júl 2023

Kedy by mi nie keďže by mi

autor
21. júl 2023

Alebo mi môžete odporučiť test ktorý je dobrý a má dosť farbiva aby ukázal odpoveď

elmivelmi
21. júl 2023

Skor ti ide ms.Sponila by si skor,niekde v strede cyklu asi.Ale to uvidis.

autor
21. júl 2023

@elmivelmi v nedeľu a pondelok som mala také pichlave bolesti v podbrušku a potom od včera to spinenie. Na ms je to dosť skoro keď ju čakám až vo štvrtok či ? No Neviem. Určite sa ozvem ako so dopadla...len som chcela vedieť či nemá Niekto skúsenost.. robila som si nádeje že sa možno zadarilo

deti95060810
21. júl 2023

sprav si test...mne sa presne toto stalo pri 2 tehu - zo 4 ....

miskamicha
21. júl 2023

moze aj nemusi. moze sa jednat aj o lutealnu insuficienciu. to mam ja. bez progesteronu by som babo nevynosila. aky mas dlhy cyklus?
držim palce!!!!😊

autor
21. júl 2023

@miskamicha ďakujem. Mavam28 ale dva dni pred zvyknem už spinit

autor
21. júl 2023

@deti95060810 robila som ale zatiaľ je negatívny. Dnes je vlastne len 22DC

miskamicha
21. júl 2023

pockaj este 2 dni a sprav test. predpokladam ze ovu je niekde v strede 12.-15.den cyklu
mne ukazal mamatest 9 dpo jemnu ciarku 🙂 ja som musela testovat skoro kvoli liecbe. ak nie si netrpezliva tak pockaj kum nebude meskat

elmivelmi
22. júl 2023

tak neviem ja ored ms spinim aj 4 dni od 30 skoro.Je to aj o hormonoch ale zasa ked som nila tejotna vzdy pri hniezdeninsom spinila ale uz si nepamatam kt den.Tusim niekde po ovulacii.druhy krat tusim tak ored ms.

autor
23. júl 2023

Ďakujem za reakcie. Test dnes negatívny. Cítila som sa trocha inak..napr nevoľnost a podobne ale podľa mňa si to len nahovaram,psychika robí veľa. Stále špinim

elmivelmi
23. júl 2023

tak este pockaj mozes si urobit test ked ti ma dojst ms.

autor
23. júl 2023

@elmivelmi no skúsim a dám vedieť ale skôr myslím že ozaj sa to rozbieha 🤷 lebo nebol ani len náznak druhej čiarky
Len čisto biely test

elmivelmi
23. júl 2023

tak az po alebo v termine pred malokedy ukaze

autor
23. júl 2023

@elmivelmi už sa to asi rozbehlo.. myslím ms. Takže len info ako to dopadlo

elmivelmi
23. júl 2023

skus pupákovy olej ten zabranuje spineniu,ale ci to naozaj pomoze ale da odporuca pri spineni