Špinenie pred menštruáciou, čo to môže byť?

victoria84
16. okt 2019

Dobrý deň,prosím poraďte mi.,
Za týždeň mám dostať menštruáciu.uz druhý deň mám spinenie,prvý deň ružové,slabunke,dnes hnedé,bez zápachu ako keď máte posledný deň menštruáciu.
Nemám žiadne bolesti ani nič.,tehotná niesom,robila som si 2x test a cca pred týždňom som bola u dr na preventívne,robila mi odbery krv/moc,všetko negatívne.
Čo to môže byt???😏
Dakujem

nikusiak9
16. okt 2019

@victoria84 ovulscne spinenie

victoria84
autor
16. okt 2019

@nikusiak9 je to niečo vážne?

bzuco86
16. okt 2019

@victoria84 no mne povedali ze je to uplne normalne hlavne u zien po porodoch.ze sa tak maternica cisti. Mam za sebou 2 cisaraky a 2 kyrety.ja som mala strach ze ci nemam polyp ale bola som na sone a nic.aj u mna je to toakto 2dni pred menstruaciou mam jeden den take cervene spinenie potom.hnede a potom dokonca aj jeden den jiekedy nic a potom zacne normalna menstruacia

tenerifka
16. okt 2019

ja to mam stale uz roky,vzdy ako na klavir 7 dni pred, je to hormonalna nerovnovaha, ak ta to obtazuje, gyndos tinasadi progesteron a mohlo by sa to upravit

victoria84
autor
16. okt 2019

@tenerifka dakujem,ja mám 3deti,pred mesiacom som prestala kojiť...
Mám to prvý x,ovulácne spinenie...dúfam že mi to prejde,menzes čakám 20.10...tak snáď bude všetko oki...

simsalabim
16. okt 2019

@victoria84 spinenie pred menstruaciou sposobuje nizka hladina tusim progesteronu. Mavam relativne casto. Na ovulacne spinenie je u teba uz podla mna neskoro.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabriella91
16. okt 2019

@victoria84 neni to nic hrozne....ale beriem na to lieky. proste sa ti zacina odlupovat sliznica skor. Beriem na to progesteron od vtedy je to v poriadku. Jedine by to mohlo sposobit ze tazsie dojde k uhniezdeniu vajicka preto aj ja beriem progesteron.

gabriella91
16. okt 2019

@simsalabim ano pravda, progesteron

sapetka
16. okt 2019

Cysty nie su?

tana_v
16. okt 2019

No ja neviem, ale toto je normálna súčasť cyklu. Ja takto fungujem už roky, že cca 3 - 4 dni pred menštruáciu začne špinenie, presne ako píšeš, môže byť rôznej intenzity, aj farby. Tak aspoň viem, že prichádza.

tenerifka
16. okt 2019

@victoria84 nie je to ovulacne spinenie, e to uz takmer zaciatok ms

sisulia
16. okt 2019

Niektore zienky to tak mavaju, moze byt to byt ovulacne spinenie, mohla ti nejak cievka prasknut, podla mna sa vobec nemusis bat

victoria84
autor
17. okt 2019

@sisulia dakujem zeny😀aj dnes som mala zase iba jemnulinko ružové,malinko...iba po toalete mám na papieri.
Počkám do menštruácie,uvidím čo bude po skončení cyklu...pekný deň prajem