Cauko, obraciam sa sem s takým menším problémom,.. mala s teraz MS ,bola normálna, trvala 6 dní ako vždy ale na druhý den po skončení som mala celkom silné pichanie v podbrušku jednu chvíľu cez deň a následne som potom mala na intímke hnedo červené spinenie...( To bolo včera) a dnes ráno aj v noci bolo vsetko ok ale teraz zase spinim hnedú krv a mala som silnú ostrú bolesť v lavom vaječníku.
Este sa mi také nestalo,ja mam ovuláciu hned po
skončení menštruácie,aj sa nám tak podarilo splodiť dieťa, hned po ms.. a aj mávam ovuláciu bolestivejšiu,da sa povedať ze dva dní ma vedia pichať vaječníky ako hrom počas ovulky....ale spinenie som este nikdy po.ms nemala.
Den pred očakávanou MS sme mali pohlavný styk s mužom,dva krát za sebou bez ochrany.. ale neurobil sa do mňa. Snad nemôže byt z tohto tehotná, či? Iank si to spinenie neviem vysvetliť
@babatkoo fu, ako je možné otehotnieť pred menštruáciou? Hlava mi to neberie
Tym ze sa ,,embryo,, usadilo na vajickovode, moja menstruacia prebehla normalne. Lebo v maternici nebolo. Krvacala som uz z vajickovodu
Ona nikde nenaoisala že otehotnela pred menštruáciou.. a dá sa jednoducho tak, že sa ovulacia posunie, ne tu nie jedna taká žena
Aha jasné to dáva logiku. Test som si nerobila..ako vravím este nikdy som nemala spinenie po MS , dúfam ze to neznaci nic vážne.. bolestí vajecnika mam iba naľavo.. ale len občas no bolesť je vtedy dost intenzívna. Doteraz mam v pamäti uhniezdovanie v noci, tie kŕče a toto je podobne
Môže to byt aj ovulacne spinenie. Ale kľudne aj polyp, cysta niečo.
@ninka99865 tak to by som vyhrala, dosť ze ma ovulácia boli ako šľak.. každý mesiac🤕
Stalo sa aj známej, úplne v pohode. Ten cyklus je taký nepredvídateľný :D Niekomu si robí čo sa mu zachce.
@fomelka moj bol zatiaľ ako hodinky,ms chodí presne na den a po nej ovulácia a potom kľud.. tak som.z toho zaskočená. Dufam ze nebude nejaké prekvapko v podobe zdravotných ťažkosti
Za mna uvediem 2 x co som spinila/krvacala po menstruacii. Prvy krat sa stalo ze po skonceni menstruacie, som mala 2 dni pokoj a potom opat krv. Volala som doktorovi a on, ze si mam spravit tehu test. Ak bude pozitiv prist. A ano bol pozitivny a islo o mimomaternicove. Ale spinenie som mala aj pri polype na maternici. Pri tychto zalezitostiach moze byt xy dovodov preco.. treba si spravit test, pripadne ist k lekarovi