Ahojte, už mi z toho šibe. A potrebujem nejak si to vysvetliť ako úplnému deb**ovi 🤦♀️
Pred týždňom som bola na preventivke u gyn (klasika cytologické odbery, vyšetrenie rukou, a sono)
Dr mi povedala že vidí že v sobotu prebehne ovulácia.
Hneď po vyšetrení som začala mať špinenie. Take hnedé aj kúskami takými slizkými (niečo ako pri ms ale nebola to krv iba špinenie).
Toto špinenie mi trvá stále. V sobotu som mala silné bolesti až také že som si musela dat tabletku. A bol aj nechránený styk.
Špinenie mam stále aj dnes (týždeň po preventívke a 4 dní po ovulácii). Bolesti nemám žiadne silné iba sem tam slabí kŕčik.
Dnes som volala gynekologičke či je to v poriadku že to stále trvá a povedala mi že to môže byť implantačné špinenie ze si mam kúpiť Ascorutin a čakať.
Ja neviem, je možné že tak skoro by prišlo k implantačnému špineniu?
Dajte mi vaše názory, skúsenosti
Mňa to už pekne hnevá 😡 chcela by som byť s mužom ešte ale nemôžem lebo špinenie
@kristinkaris mne to tiež pride divné
Ja som si to najskôr sama odvodňovala tak ze bola som na tej preventívke pred ovuláciou takže ten krčok mohol byť citlivejší a pri tom vyšetrení sa to mohlo podráždiť
Ale neviem čo mám teraz robiť
A to mam fakt dobrú gynekologičku, ona je taka co sa zameriava na "problémové" ženy keď majú rôzne problémy s otehotnením
Nečakala som že ma takto odbije
Ahoj o implantacne sa ešte podľa mňa nejedna to je moc skoro a trvá to už od prehliadky nie od ovulácie sranda že ta nechcela vidieť možno ti podrazdila krčok