Ahojte, už mi z toho šibe. A potrebujem nejak si to vysvetliť ako úplnému deb**ovi 🤦♀️
Pred týždňom som bola na preventivke u gyn (klasika cytologické odbery, vyšetrenie rukou, a sono)
Dr mi povedala že vidí že v sobotu prebehne ovulácia.
Hneď po vyšetrení som začala mať špinenie. Take hnedé aj kúskami takými slizkými (niečo ako pri ms ale nebola to krv iba špinenie).
Toto špinenie mi trvá stále. V sobotu som mala silné bolesti až také že som si musela dat tabletku. A bol aj nechránený styk.
Špinenie mam stále aj dnes (týždeň po preventívke a 4 dní po ovulácii). Bolesti nemám žiadne silné iba sem tam slabí kŕčik.
Dnes som volala gynekologičke či je to v poriadku že to stále trvá a povedala mi že to môže byť implantačné špinenie ze si mam kúpiť Ascorutin a čakať.
Ja neviem, je možné že tak skoro by prišlo k implantačnému špineniu?
Dajte mi vaše názory, skúsenosti
Mňa to už pekne hnevá 😡 chcela by som byť s mužom ešte ale nemôžem lebo špinenie
Je to špinenie, ktoré sa spustilo po preventívnej. Mala si pátrať radšej po tom,prečo aj po vyše týždni pretrváva,pretože si nemyslím, že v tomto prípade je to implantačné, keďže trvá už cca 11dní
Ja som sa snažila pátrať po tom prečo to trvá tak dlho. Vysvetlila som to presne tak dr ako som to popísala vyššie.
Jej odpoveď: áno áno vidím mam tu zapísané presne čo vám bolo robené, aj to s tou ovuláciou
Špinenie po vyšetrení je úplne v poriadku, potom to zrejme bolo špinenie kvôli ovulácii a teraz to bude implantačné špinenie
Kúpte si liek Ascorutin a dávajte si kľudne aj 6 tabletiek denne. Ak sa podarilo oplodnit vajíčko tak to plodu nijak neuškodí. A pomôže to stiahnuť tie cievy aby nepraskali.
@monro neviem aký ster mi bol robený.. vraveli mi iba že cytologicky ster ktorý sa robí vrámci prehliadky vždy
Par dni by nevadilo ani mne ale týždeň? 🙈
@domka222 ešte dopíšem ze trvá to presne 7 dní
Min. týždeň v stredu som bola ráno na preventivke a hneď po nej to začalo. A neprestalo to dnes. Je slabšie to áno ale stále je to hnedé špinenie.
Implantačné špinenie to nebude, veď začalo hneď po vyšetrení a to ani ovulácia ešte neprebehla. Skôr to bude z podráždenia krčku sterom...ak robila LBC. Ja som tak naposledy tiež pár dní špinila, až mi to šlo na nervy.