Ahojte,
Mala som takú divnú ms vlastne ani neviem či to bola ms. Vo štvrtok som mala normálne menštruačné bolesti, pričom na vložke som si našla takú väčšiu ako keby zrazeninu. Od vtedy som mala do soboty spinenie. A pd včera nič len po malej potrebe ako keby taký jemne zafarbený výtok. Neviete čo to môže byt? Napadlo mi aj tehotenstvo, lenže môj manžel má OAT a ja PCOS takze toto by som asi vylúčila. Tento mesiac som užívala aj duphaston lebo sme mali začať IVF.. len je to celé divne.
@lev26 práveže ja som len mala ísť na IVF posledné ivf sme absolvovali v januari. Dali mi duphaston aby sme na ms nečakali tak dlho a na miesto toho mi prišlo toto a plus má začínajú ak kríze bolieť a podbrusko.. nechápem..
Mne sa telo spamätavalo po ivf3roky aj tak nam to nevyšlo.. mne na toto všetko pomohla včelia kašička a mam to ako tak na poriadku
@lev26 tak to má mrzí. Ja som po ivf mala normálne cykly síce predĺžené ale menstruacia bola normálna. Ale tento cyklus je pre mna záhadou, lebo keď som aj mala výtok tak bol par dni a potom sa spustila menstruacia. Takze neviem či toto mam pokladať za menštruáciu alebo čo..
Nieje to menštruacie jasna krv je až ms určite ale zavolaj na kliniku a popíš im to ja som toto mala vždy počas liekov a najhoršie aj po vysadení
Ahojte baby kcela bi som sa niečo poradí mešká mi menštruácia už mesiac s manželom sme malí chránený sex mávam bolestný pod bruchom aj kŕče..... Ako by som už malá dostal..druhí deň mávam bieli huskti vitok ..môžete mi poradiť ďakujem za odpoveď 🥰
@tamaramitacoav ja ti asi v tomto neporadím keďže som nikdy nebola tehotná a riešim umelé oplodnenie. Skús založiť ďalšie fórum, kde ti poradia ženy ktoré tehotné boli.
@lev26 asi pre istotu zavolám.. lebo na papieroch som mala napísané že 1. Deň menštruácie je až riadne krvácanie s jasnou krvou.. možno to je aj duphastonom predsa je to hormón.. najhoršie je že aj môj gynekológ má 2 týždne dovolenku 😂takze asi musím čakať
@tamaramitacoav ďakujem za odpoveď a mohli biste.mi poradiť že gdeto mám na písať🤔
@tamaramitacoav naboku skupiny a fóra a potom pridať diskusiu. Ale každopádne nikto vám tu nepovie na 100% že ste tehotná. Treba si urobiť tehotenský test.
Visa snažíte o bábätko? jednu radu prevad mám
Ano jasna krv,určite zavolaj aby nahodou si toto ty nebrala ms a oni podľa tohto sa budu odvíjať😄vlastná skusenosť😂😂😂😂
@tamaramitacoav niekedy ten výtok je infekcia zavisi aký maš ale niekedy aj s nastupom menštruácie ale tehotná nebudeš keď ste mali chranený 😂😂😂
Vieš moja milá ja us jedno dieťa mám viem aké je to ..... Nigdi pretím menštruácia meškala.aterasi mi mešká mesiac
@tamaramitacoav ku doktorke jedine treba ist ja som to mala takto rozhadzane dlhe roky davali lieky tie nepomahali ale pomohol mi včeli produkt👍
@lev26 môj gilekolak ma dovolenku ale bolestný mávam ako keby už malá doist menštruácia mavam aj bieli vitok kŕče pod brucho
Normalna vec pri IVF. Menzes sa bere len vtedy ked maš jasnu krv. Toto sa len čistíš a nepotrebna krv ktora predošlom menzese nevyšla vyjnde teraz .