Špinenie - hnedý výtok

saskav
2. apr 2022

Ahojte,posledné tri dni mám slabý hnedý výtok,začalo to po pohlavnom styku. Beriem hak a nikdy predtym som to nemala. Neviete mi poradiť z čoho to môže byť a čo s tým?

baska_t
2. apr 2022

@saskav ahoj, spinenie patrí medzi vedľajšie účinky HAK. Ak sa objavilo po styku, radšej by som navštívila gyn

24natalia11
2. apr 2022

@saskav ja ked som mala špinenie pri HAK, doktor mi ju zmenil za inu

lenkak89
21. apr 2022

vie mi niekto prosím poradiť??...cca od februára sa snažíme s priateľom o dieťa a odvtedy mám problémy...vo februári som cca týždeň pred menzesom dostala hnedý výtok, bolesť v podbrušku, myslela som, že je to uhniezďovanie vajíčka, no prešlo to do menzesu. Teraz v apríli sme to robili cez plodné dni každý deň, pre istotu, no zase 7 dní pred menzesom hnedý výtok, bolesť podbruška, tak som myslela, že som to dostala skorej, pretože som začala užívať Gynex, tak som myslela, že mi to trošku rozhádzalo cyklus, no dnes, čo som myslela, že som mala skorší menzes a skončil, to vyzerá, že som to dostala normálne, ako som to dostať mala. Už som z toho zúfalá, odvtedy čo sa snažíme mám stále takéto niečo. Nevie niekto prosím čo to môže byť? Mal niekto niečo podobné?

ragaca
11. máj 2022

Ahojte čo to znamená dnes mám hnedý taký tahavy ako sopel skoro výtok menzes som už mala a pohlavny styk bol nechránený 8 .mája..diki