ahojte baby🙂 menstruaciu mavam uz od zaciatku velmi nepravidelnu (niekedy aj cez 60 DC) a raz v zivote mi presla presne, inak vzdy meska. s priatelom som vlastne nemala nechraneny pohlavny styk, stale som panna a mali sme skor len petting a ejakukoval mimo posvy, takze mi pride take nelogicke, aby som otehotnela, ale teraz mi menstruacia meska 19 dni. nemam ziadne priznaky, jedine to, ze od pondelka ma trosku pobolieva podbrusko, ale nie vzdy, len obcas a po kazdom jedle chodim na velku potrebu, ale nie je mi zle od zaludka ani nic podobne + sa mi prejavil taky ako keby biely hlien (vytok?), co ked sa prvykrat utriem tak na toaletnom papieri vidim ako keby nejaku hnedu primes, ako ked vam konci menstruacia alebo zacina. kedze som naozaj nemala styk a opakujem ze som panna, tak sa mi nezda prilis logicke, zeby som mohla byt, ale vzhladom tomu co sa deje v mojom tele, je to mozne? 😒 dost sa bojim, kedze tehotenstvo je vylucene. ☹
@kristina2525658544 no, ak si panna, tak je dost nepravdepodobne, ze by si bola tehotna. Ja by som sa na tvojom mieste skor sustredila na upravu cyklu. Ak chces istotu, kup si tehotensky test.
@kristina2525658544 a čoho sa bojíš? Ze ako ,,panna,, otehotnieš? Kedze sama píšeš ze mas velmi nepravidelnu menštruáciu tak to ze ti mešká je teda celkom bezná vec - u teba. Kazdopadne suhlasim s
@emily76 ze je potrebne cyklus upraviť aby si v buducnosti nemala problém napr. s otehotnením a preto hajdes na gynekologiu kde ti najlepšie povedia čo a ako. Nemyslím si ze si tehotná... 🙂 nemáš byť z čoho.
žiadny názor/skúsenosť žienky? ☹