Špinenie 5 týždňov po pôrode

romik39
18. jan 2023

Ahojte Maminy som 5 týždňov po pôrode a áno je mi jasne že ešte môžem špiniť aj krvacat . Skôr moja otázka znie že som bola už bez krvácania bolesti spinenia. Minuly týždeň má bolelo brucho ako na ovulaci čo je vraj možné keďže nekojim čiže by sa mala dostaviť už menstruacia . No boli má podbusko dosť aj kríze . Krv mám len keď sa utriem máte skúsenosti ? Či to je ešte z porodu alebo ? Lebo skôr má zaskočila tá bolesť .

julliska
18. jan 2023

menstruacia - po porode moze prva zacinat takto spinenim

ropucha6
18. jan 2023

@romik39 aj mne to takto prestalo a potom zas trocha krvi. Menstruaciu som dostala po 8-9 tyzdnoch od porodu, to zistis, ze uz to nie je z porodu 🙂

romik39
autor
18. jan 2023

@ropucha6 ale mala si aj bolesti ?

ropucha6
18. jan 2023

@romik39 ano, ale bola som aj trochu nachladnuta, takze neviem, ci to bolo z toho. Pred menstruaciou uz som bolesti nemala, ale to ja ani nezvyknem mavat…ked pojdes ku gynekologovi, on ti povie, ci uz mas cakat MS.

paulahr
19. jan 2023

@romik39 ahoj mala som niečo podobné, prešlo ma popôrodné krvácanie možno týždeň som už nekrvacala a opäť to prišlo…potom znova nič a prišlo špinenie aj s bolesťou vaječníkov- bola to ovulácia, potvrdila to aj doktorka, potom už došla normálne MS ale tiež to bolo len také spinenie zo zaciatku

romik39
autor
21. jan 2023

@paulahr aj mne to začalo spinenim a teraz už normálne krvacam tak asi je to naozaj menstruacia