Ahojte určite ma vysmejete ale včera som sa trochu opila a v bare som si išla vymeniť tampón a nejako som si zabudla umyť ruky a ako bonus mi padol na chvíľu na zem ..vôbec som si to neuvedomila a tampón som si zaviedla.. dnes som celý deň v strese že som si zaviedla nejakú infekciu do pošvy 😐 nejaké rady ako predísť infekcií?
Po ms uvidíš teraz už nič nezmeníš
A do budúcnosti netreba sa tak ožrať
🤮🤮🤮
Teraz už nijaké rady ti nepomôžu. Ano, mohla si si niečo zavliect, ale aj nie. Bud si v poriadku, alebo nie si a zistíš to o krátky čas.
Neumyte ruky by ma menej trápili ako dvíhať tampón zo zeme na WC v bare 🤢. To si iný nemala?
pošva má samočistiacu schopnosť.
nič ti nebude, kľud.
Prajem ti aby si bola okay, a aj napriek spinavemu tamponu ziadnu infekciu alebo pohlavnu chorobu nedostala.
Odporucam dat si par tyzdnov uplne bez alkoholu (a zit ako predtym - chod s kamaratkami von atd) a pozorovat sa, ci ti pit az tak velmi chyba; a tiez pozorovat opite zeny naokolo a ich spravanie - aby si mala zrkadlo toho ako vyzeras ked si opita.
Podľa mňa to prežijes ale odporúčam piť len dovtedy, pokiaľ ti ešte slúži mozog a nie donemoty a pchat si medzi nohy tampón zo zeme 🤦🙄 Dúfam, že nemáš viac ako 17 rokov, tu ešte môžeme povedať, že mladosť pochabost ale ak áno, už ti nič nepomôže 😄😄😅
Tarz uz noc nespravis. Alebo si daco chytila alebo nie. Cas ukaze